Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγιος Νικόλαος | Μια οφειλόμενη απάντηση στον πρόεδρο του Δ.Σ. | του Γιώργου Γουναλάκη

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Με ανάμεικτα συναισθήματα διάβασα την τοποθέτηση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου στα γραφόμενα μου.

Αρχικά λοιπόν την αντιμετώπισα με μεγάλη απογοήτευση και στην συνέχεια με πολύ μεγάλη χαρά. Απογοήτευση για τον τρόπο διαχείρισης ενός κομβικού θεσμού του Δήμου Αγίου Νικολάου με συμπεριφορές που δεν αρμόζουν και με μεγάλη χαρά γιατί αυτές τις νοοτροπίες , φρασεολογίες αλλά και συμπεριφορές θέλουμε να εξαλείψουμε οριστικά και αμετάκλητα στον Δήμο μας.

Mechanical Solutions

Θα ξεκινήσω την απάντηση μου λέγοντας ότι προσωπικά τον κ. Καλογεράκη τον γνωρίζω ως εκπρόσωπο θεσμών και τίποτα περισσότερο. Ποτέ δεν θα τον κρίνω ως άνθρωπο ή ως επιστήμονα, για το ήθος του και την προσωπικότητα του, μιας που θεωρώ ότι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να το πράξω, αφού δεν τον γνωρίζω όπως δεν με γνωρίζει και ο ίδιος. Όμως ακόμα και αν τον γνώριζα δεν θα σχολίαζα ποτέ κάτι προσωπικό για τον ίδιο , όπως και για κανένα άνθρωπο γενικά , δημόσια.

Κατά συνέπεια δεν μπορεί να γνωρίζει αν έχω ΕΓΩ και τι γενικά έχω. Σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να τον απασχολεί αυτό, γιατί για εμάς στην Δημοτική μας κίνηση δεν υπάρχει κανένα εγώ πλην το εμείς. Ο καινούργιος όρος λοιπόν είναι το ΕΜΕΙΣ. Για εμάς η αξιοπρέπεια και ο ευπρεπής λόγος θα είναι κανόνας σε όλη μας την πορεία. Καταλαβαίνω ότι τέτοιου είδους πρακτικές είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές , όμως εμείς έχουμε αποφασίσει να βαδίσουμε στον δρόμο αυτό και να εισάγουμε νέα ήθη και έθιμα στην καθοδήγηση του Δήμου μας. Νέα ήθη, νέα έθιμα και τελείως νέες αντιλήψεις.

Εμείς γνωρίζουμε να συζητάμε, να ακούμε , να καταλαβαίνουμε , να συνεργαζόμαστε για να αλλάξουμε τα πάντα. Συμπεριφορές όπως αυτές που φαίνονται στο βίντεο, θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν – αν οι δημότες μας εμπιστευτούν.

Ως Δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τοποθετήσεις έναντι επαγγελματικών κλάδων. Είναι απόλυτα αντιληπτό από εμάς, ότι σε κάθε κλάδο πιθανά να υπάρχουν και μη επαγγελματίες , όμως δεν είναι αυτοί που θα κρίνουν και θα αξιολογήσουν τον εκάστοτε κλάδο. Είναι μειοψηφίες, που συζητώντας για αυτούς αξία τους δίδεις. Συνεπώς γνωρίζουμε πολύ καλά, όμως αντιλαμβανόμαστε και την αλήθεια πίσω από τον λαϊκισμό.
Κλείνοντας εμείς δεν διεκδικούμε διακαώς τον Δήμο.

Οι πολίτες πιθανά να ψηφίσουν διακαώς τις απόψεις μας. Εμείς ονειρευόμαστε ένα άλλο Δήμο , ένα Δήμο υπόδειγμα λειτουργίας και αντιμετώπισης πολιτών. Ένα Δήμο που με την συμπεριφορά των εκπροσώπων του θα σηματοδοτήσει την νέα ημέρα. Εμείς δεν θέλουμε επαγγελματίες της πολιτικής, μας ενδιαφέρουν άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και δεν μετρούν τις εκλογές τους. Μας ενδιαφέρει να φέρουμε νέους ανθρώπους κοντά μας , που ακούγοντας τα όσα διαδραματίζονται στον Δήμο απομακρύνονται από τα κοινά της πόλης. Οραματιζόμαστε ένα Δήμο φιλικό στο περιβάλλον και στους Δημότες του. Ένα Δήμο που ο ένας δεν θα στέκεται απέναντι στον άλλο. Αν τώρα αποτύχουμε στην εκλογική διαδικασία θα επιστρέψουμε στην εργασία μας και θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Δήμο – αν φυσικά κάποιος χρειαστεί την βοήθεια σας.

Εμείς ξεκινήσαμε λίγοι και στην πορεία γινόμαστε επικίνδυνα πολλοί. Ίσως αυτό ενοχλεί, όμως δυστυχώς αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Τέλος να σχολιάσω ότι τα νέα ήθη και έθιμα τα εγκαινιάσαμε όταν δυόμιση χρόνια πριν τις εκλογές ανακοινώσαμε την κάθοδο μας, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες. Έτσι ακριβώς δουλεύουμε και από την μέρα εκείνη και μετά. Και δουλεύουμε πολύ, απλά γιατί θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να μη μας φταίει κανένας άλλος πλην ο κακός μας εαυτός.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button