Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

«Ντελιβεράδες»: Οι πραγματικοί «ήρωες» των ημερών

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Δύσκολη δουλειά που πρέπει να έχεις δυνατό στομάχι για να αντέξεις στις αντίξοες συνθήκες. Δεν είναι άλλο από το ντελίβερι!

Αυτές τις μέρες που η Ελλάδα είναι κυριολεκτικά στο έλεος των έντονων καιρικών φαινομένων, αυτοί συνεχίζουν να είναι έξω στην βροχή, στο κρύο, στο χιόνι για να μπορέσουν να ζήσουν αλλά και να εξυπηρετήσουν την επιχείρηση που τους δίνει ένα «κομμάτι ψωμί» αλλά και να εξυπηρετήσουν την δική μας ανάγκη.

NOVA

Η λύση στη προκειμένη περίπτωση δεν είναι, «δεν παραγγέλνω» γιατί το πλήγμα θα είναι διπλό. Πρώτον δεν θα έχει το ντελίβερι δουλειά να κάνει και δεύτερον δεν θα έχει δουλειά η επιχείρηση, με αποτέλεσμα να απολυθεί ο ντελιβεράς ή να κλείσει η επιχείρηση.

Το σωστό που πρέπει να κάνουμε είναι να κατανοούμε πάντα τις καιρικές συνθήκες και να είμαστε υπομονετικοί μέχρι να έρθει ο καφές ή το φαΐ που παραγγείλαμε.

Mechanical Solutions

Επιπλέον θα ήταν πολύ καλό να αφήνουν και κανένα φιλοδώρημα στο ντελίβερι δεν είναι κακό (;) το άτομο που θα έρθει θα το εκτιμήσει δίνοντας του έτσι δύναμη για την συνέχεια.

Αν μπούμε στη θέση τους ίσως σταματήσουμε να είμαστε σκληροί…

Πρέπει απλά να είμαστε άνθρωποι.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button