ΑΡΘΡΑ

«Ντελιβεράδες» | Οι πραγματικοί «ήρωες» των ημερώνΔύσκολη δουλειά που πρέπει να έχεις δυνατό στομάχι για να αντέξεις στις αντίξοες συνθήκες. Δεν είναι άλλο από το ντελίβερι!

Αυτές τις μέρες που η Ελλάδα είναι κυριολεκτικά στο έλεος των έντονων καιρικών φαινομένων, αυτοί συνεχίζουν να είναι έξω στην βροχή, στο κρύο, στο χιόνι για να μπορέσουν να ζήσουν αλλά και να εξυπηρετήσουν την επιχείρηση που τους δίνει ένα «κομμάτι ψωμί» αλλά και να εξυπηρετήσουν την δική μας ανάγκη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η λύση στη προκειμένη περίπτωση δεν είναι, «δεν παραγγέλνω» γιατί το πλήγμα θα είναι διπλό. Πρώτον δεν θα έχει το ντελίβερι δουλειά να κάνει και δεύτερον δεν θα έχει δουλειά η επιχείρηση, με αποτέλεσμα να απολυθεί ο ντελιβεράς ή να κλείσει η επιχείρηση.

Το σωστό που πρέπει να κάνουμε είναι να κατανοούμε πάντα τις καιρικές συνθήκες και να είμαστε υπομονετικοί μέχρι να έρθει ο καφές ή το φαΐ που παραγγείλαμε.

swell adv 2021

Επιπλέον θα ήταν πολύ καλό να αφήνουν και κανένα φιλοδώρημα στο ντελίβερι δεν είναι κακό (;) το άτομο που θα έρθει θα το εκτιμήσει δίνοντας του έτσι δύναμη για την συνέχεια.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αν μπούμε στη θέση τους ίσως σταματήσουμε να είμαστε σκληροί, μίζεροι και ξερόλες.

Πρέπει απλά να είμαστε άνθρωποι.


Γιώργος Βαρνακιώτης

Η αλήθεια μοιάζει με το φάρμακο που είναι πικρό, μα τόσο σωτήριο για τον οργανισμό. Στην οικογένεια του cna.gr δεν κρύβεται τίποτα!

Σχετικά άρθρα

Back to top button