Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Απαξίωση θεσμών

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν είναι η δεύτερη, είναι κανόνας πλέον για την Δημοτική Επιτροπή, 8 ΦΟΡΕΣ έχει αιφνιδιάσει με αλλαγή ώρας και κατεπείγουσες συνεδριάσεις, ανάλογα τα κέφια του Προέδρου – Δημάρχου, απαξιώνοντας ένα σημαντικό θεσμό, τον δεύτερο μετά το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναιτιολόγητα προσδιορίζει Δημοτικό Συμβούλιο ημέρα Παρασκευή ώρα 15.00, άνευ ουδεμίας επικοινωνίας με τους επικεφαλής των παρατάξεων, αποδεικνύοντας ότι η νέα δημοτική αρχή επιθυμεί να διοικεί μόνη της, δεν αποδέχεται την διαφορετική θέση και άποψη, και εν τέλει απαξιώνει ολόκληρη την κοινωνία.

NOVA

Μόλις πεντε μήνες και η νέα δημοτική έχει δείξει τον τρόπο που πολιτεύεται, έλλειψη συνεργασίας, υποβάθμιση θεσμών και προσώπων, μια χαρακτηριστική «δυσανεξία στην κριτική» και την πολυφωνία.

Ο Δήμαρχος και η νέα Δημοτική αρχή είχε κάνει προεκλογική σημαία την «αποκατάσταση της δημοκρατίας» και την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και αυτό που ζούμε μέχρι στιγμής είναι η απαξίωση της λειτουργίας των οργάνων: κατά το δοκούν, οι αποφάσεις των Δημοτικών κοινοτήτων δεν λαμβάνονται υπόψη, όποτε δεν βολεύουν οι αποφάσεις τους, άλλωστε έχουν «γνωμοδοτικό» χαρακτήρα όπως λέει. Η επικοινωνιακή τακτική είναι το μόνο προσόν της δημοτικής αρχής μέχρι τώρα ! Φωτογραφίες και Δελτία Τύπου, ανταλλάσσοντας ευχαριστίες μεταξύ τους για τα αυτονόητα. Στην πράξη επιβεβαιώνεται η έλλειψη γνώσης, η διάθεση συνεργασίας και το κυριότερο η παραγωγή μηδενικού αποτελέσματος.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Οι θεσμοί για να είναι καταξιωμένοι χρειάζονται τόλμη, υπευθυνότητα, εντιμότητα, όπως λέει η φωτισμένη και σοφή σκέψη του Πλουτάρχου «δεν υπάρχει τελειότερο προτέρημα στον άνθρωπο από την αρετή σε σχέση με την πολιτική»

1. 5/2: Κατεπείγουσα συνεδρίαση Στέλνετε mail 8:57 ότι συνεδριάζουμε στις 11:00

Mechanical Solutions

2. 5/3: Έκτακτη αλλαγή ώρας από 11:00 σε 10:00 και στέλνετε mail στις 8:30

3. 6/3: Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικής επιτροπής στέλνετε mail στις 13:00 για συνεδρίαση στις 14:00

4. 21/3 : Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικής επιτροπής στέλνετε mail στις09:38 για συνεδρίαση στις 11:00

5. 28/3: Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικής επιτροπής στέλνετε mail στις09:01 για συνεδρίαση στις 10:00

6. 21/5: Καθυστέρηση 15 λεπτών αποστολή mail 9:48 η συνεδρίαση ξεκίνησε με καθυστέρηση 1:30 και ώρας

7. 4/6: Αλλαγή έναρξης Συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής αποστολή στις 9:19

8. 4/6: Αναβολή συνεδρίαση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημάρχου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button