ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
AGORA

Super markets Χαλκιαδάκης: Δημιούργησαν παιδική χαρά στο ΠΑΓΝΗ!

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Τα super markets Χαλκιαδάκης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Η Κρήτη δίνει ζωή», πολλούς φίλους από τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και το εξωτερικό, δημιούργησαν και εξόπλισαν μια νέα παιδική χαρά στο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά ένα καινούριο χώρο παιχνιδιού και διασκέδασης.

Με πολύ χαρά αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή το όραμα του Συλλόγου «Η Κρήτη δίνει ζωή» – Crete for Life για μια νέα, σύγχρονη παιδική χαρά, στο χώρο του ΠΑΓΝΗ, όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους και να περνάνε πιο ευχάριστα τις δύσκολες ώρες που θα βρίσκονται εκεί. Η παιδική χαρά είναι έτοιμη για τους μικρούς μας φίλους και ευχόμαστε να μπορέσει να κάνει την παραμονή τους εκεί λίγο πιο εύκολη και ευχάριστη!

“ΧΡΥΣΟΣ

Είμαστε πάντα δίπλα σε πρωτοβουλίες και δράσεις που κάνουν τη ζωή των μικρών μας φίλων καλύτερη!

Ίδρυμα Crete for Life – Η Κρήτη Δίνει Ζωή

Το Crete for Life είναι ένα μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα, ανεξάρτητο από οποιαδήποτε θρησκευτική ή πολιτική σχέση, το οποίο δεν κάνει διακρίσεις βάσει φυλής, φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, θρησκείας ή πολιτικής. Εστιάζει στα παιδιά και εργάζεται σε πρακτικά έργα για να έχει άμεση και διαρκή επίδραση στη ζωή των παιδιών.

“IN_AND_OUT

Mechanical Solutions

 


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button