Macrame-Voulisma
Karnagians Toyland - Jumbo Ποτηράκι

BOX Cafe
AGORA

Η παρουσίαση της Εφαρμογής (App) της ΕΥΡΩΠΛΑΝ

GMG

SKALA

LE DELICE Γραφανάκη Καίτη Kosa

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε , ότι από σήμερα τίθεται σε λειτουργία η νέα εφαρμογή (App) που δημιουργήσαμε για την εταιρεία μας.

Προσδοκούμε αυτή η νέα υπηρεσία να επιφέρει μια επανάσταση στον τρόπο επικοινωνίας των τωρινών αλλά και μελλοντικών πελατών μας με την εταιρεία μας. Πλέον όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστεί ο πελάτης μας για την επιτυχή και ομαλή ολοκλήρωση του έργου του, θα βρίσκονται στα χέρια του , μέσω του κινητού τηλεφώνου του.

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Η εφαρμογή αυτή δημιουργήθηκε για τους πελάτες μας που θέλουν να έχουν άμεση επαφή με πληροφορίες που σχετίζονται με τα έργα τους , για πελάτες που θέλουν να έχουν καλύτερη επικοινωνία με τον επόπτη ή τον εργοδηγό του έργου τους. Μηνύματα και φωτογραφίες μπορούν πλέον άμεσα να αποστέλλονται μεταξύ των εμπλεκομένων στο έργο και με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η ταχύτητα απόκρισης στις απαιτήσεις του πελάτη.

Επικαιροποιημένα σχέδια , σημειώσεις αλλαγών , δείγματα υλικών κλπ. μπορούν να αποσταλούν άμεσα μέσω της εφαρμογής , με αποτέλεσμα την μείωση χρόνου λήψης αποφάσεων και την μεγιστοποίηση ταχύτητας κατασκευής και ικανοποίησης πελάτη. Κατά την άποψη μας είναι το καλύτερο και κατά γενική ομολογία το πιο σύγχρονο εργαλείο που μπορούμε να θέσουμε σε εφαρμογή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Από σήμερα και μετά μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή , είτε μέσω Apple Store , είτε μέσω Google Play ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για να γίνει αυτό εφικτό αναζητήστε το όνομα της εταιρείας μας (Europlan) και συγκεκριμένα το παρακάτω λογότυπο.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και άμεσα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα τελευταία νέα μας και πληροφορίες.

Zuper Service

Η επιλογή θα είναι διαθέσιμη σε τρείς γλώσσες , Ελληνικά – Αγγλικά και Ρωσικά , γλώσσες οι οποίες μπορούν να επιλεγούν μέσα από την οθόνη του Μενού.

Ως απλός επισκέπτης της εφαρμογής θα έχετε πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας. Μπορείτε να έχετε πληροφορίες για τους μετόχους και τα βιογραφικά τους , παρουσίαση των τμημάτων της εταιρείας και ανάλυση του συνόλου των υπηρεσιών που παρέχουμε. Υπάρχει επίσης ειδική αναφορά και παρουσίαση των Διεθνών Βραβείων μας καθώς και παρουσίαση των ιδιοκτησιών που έχουν βραβευθεί.

Ακόμα σε περίπτωση που θέλετε να δείτε το σύνολο του χαρτοφυλακίου των έργων μας, αρκεί να πατήστε στο εικονίδιο με τίτλο Έργα και άμεσα μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτά έχοντας κατηγοριοποιηθεί σε Μελέτες , Εξοχικές Κατοικίες , Ξενοδοχεία κλπ.

Τέλος στην κεντρική σελίδα θα βρείτε και τα τελευταία νέα μας τα οποία ενημερώνονται διαρκώς με νέα άρθρα.

Όμως δεν τελειώνουμε εδώ , στην ενότητα «Φωτογραφική Παρουσίαση Εργασίας και Υλικών» μπορείτε να δείτε ένα πλήρες φωτογραφικό υλικό από όλα τα στάδια των εργασιών ενός οικοδομικού έργου, με σύντομη περιγραφή εκάστοτε σταδίου. Η παρουσίαση αυτή βοηθάει αυτούς που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ένα νέο έργο και ενδιαφέρονται να έχουν μια πολύ καλή εικόνα για το εκάστοτε είδος εργασίας. Μην διστάσετε να περιηγηθείτε στο κομμάτι αυτό , θα σας εντυπωσιάσει !!!

Από το μενού της εφαρμογής μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης καθώς και κοινωνικής δικτύωσης που έχουμε στην διάθεση σας , όπως facebook – κανάλι στο Youtube – LinkedIn και Twitter.

Όπως θα δείτε η ενότητα των Συστατικών Επιστολών είναι διαθέσιμη μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες που προτίθενται να είναι πελάτες μας ή σε ήδη υφιστάμενους πελάτες μας.

Σε περίπτωση που εγγραφείτε στο πελατολόγιο της ΕΥΡΩΠΛΑΝ , θα φροντίσουμε εμείς να σας εγγράψουμε και να σας δώσουμε πλήρη πρόσβαση στις παρεχόμενες πληροφορίες μέσω της εφαρμογής. Όσοι είναι ήδη πελάτες της ΕΥΡΩΠΛΑΝ θα ενημερωθούν σύντομα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ακριβείς οδηγίες για την χρήση της νέας αυτής συναρπαστικής υπηρεσίας μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα την απολαύσετε.

Ως Εταιρεία είμαστε πολύ υπερήφανοι για την νέα αυτή υπηρεσία μας , δεδομένου ότι πρόκειται για μια καινοτόμα και πρωτοπόρα υπηρεσία , η οποία τίθεται προς χρήση στην διάθεση πελατών και συνεργατών.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Singletonapps που μας παρείχαν την δυνατότητα του να δημιουργήσουμε την υπηρεσία αυτή.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button