Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAInternational Property Awards: 1ο βραβείο αρχιτεκτονικής εξοχικής κατοικίας στην Europlan

International Property Awards: 1ο βραβείο αρχιτεκτονικής εξοχικής κατοικίας στην Europlan

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η ΕΥΡΩΠΛΑΝ βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχία της συμμετοχής της στον διαγωνισμό των International Property Awards με την εξοχική κατοικία Emotion Art Villa στην ευρύτερη περιοχή της Ελούντας.

H εξοχική κατοικία Emotion Art Villa κέρδισε το 1ο βραβείο Αρχιτεκτονικής στην κατηγορία Εξοχική Κατοικία στην Ελλάδα και η εταιρεία μας προσκλήθηκε επίσημα στις 26 Οκτωβρίου στο Λονδίνο,  προκειμένου να παραλάβει το βραβείο και παράλληλα να παραστεί στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην Κατηγορία Εξοχική Κατοικία στην Ευρώπη. Κατηγορία στην οποία δικαιωματικά πλέον συμμετέχει εκπροσωπώντας την Ελλάδα – για ακόμα μια φορά.

mechanical adv 2021

Η Emotion Art Villa, με τις απλές , λιτές γραμμές που διέπουν τον εσωτερικό και εξωτερικό διάκοσμο και με την πραγματικά απίστευτη θέα προς τον Κόλπο της Ελούντας , έρχεται να προστεθεί στην λίστα των βραβευμένων κατοικιών που έχει μελετήσει και κατασκευάσει τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του Λασιθίου.

apostolakis adv 2

Πλέον διαθέτουμε 9 διεθνή βραβεία για τα οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι , αφού δικαιώνονται οι κόποι και οι θυσίες πάρα πολλών ετών. Κόποι και θυσίες από μια πολυμελή ομάδα συνεργατών που μέσα από τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τεχνικός κλάδος της Χώρας τα τελευταία χρόνια , έχει καταφέρει να ενδυναμώσει δεσμούς και να επιμένει στην ποιότητα και στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών.

Το αν τα καταφέρνουμε ή όχι δεν είναι στην αρμοδιότητα μας να το κρίνουμε. Όμως υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και σίγουρα η προτίμηση σας είναι κάτι το οποίο μας ωθεί στην διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.

Οφείλουμε παράλληλα να πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ιδιόκτητη της βίλλας που μας επέλεξε , μας εμπιστεύτηκε και στην συνέχεια μας αντάμειψε με την ειλικρινή φιλία του  καθώς και σε όλα τα μέλη της ομάδας μας που εργάστηκαν , κουράστηκαν και ικανοποιήθηκαν με το αποτέλεσμα και την τελική επιβράβευση.

Η Emotion Art Villa είναι ως ιδιοκτησία εφαπτόμενη με ακόμα μια βίλλα του ιδίου ιδιοκτήτη , που φέρει το όνομα Infinity Art Villa και το συγκρότημα που προκύπτει φέρει την ονομασία Dream Art Villa.

Έχει συνολικά έξι υπνοδωμάτια με ενσωματωμένο μπάνιο , δύο χώρους κουζίνας , δύο καθιστικά ,χώρο Jacuzzi και πισίνα με υπερχείλιση προς την πλευρά της θέας (κόλπο Ελούντας). Η βίλλα εκτείνεται σε ένα χώρο 300 μ2 και μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 14 άτομα , ενώ σε συνεργασία με την Infinity Art Villa , η δυναμικότητα μπορεί να ανέλθει στα 26 άτομα.

Η Emotion Art Villa έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την λογική σχεδίασης άλλων εξοχικών κατοικιών που η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει και κατασκευάσει ως σήμερα. Η βίλα διαθέτει ένα αμφιθέατρο στο πίσω μέρος της κατοικίας και με χρήση σύγχρονης τεχνολογίας και ενός εκ των «τυφλών» τοιχοποιιών , κάποιοι ένοικοι μπορούν να απολαμβάνουν την προβολή της αγαπημένης ταινίας τους, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι άλλοι μπορούν να απολαμβάνουν τις ανέσεις τις πισίνας , χωρίς να υπάρχει όχληση προερχόμενη εκ των διαφορετικών αυτών δραστηριοτήτων.

Η πισίνα με την υπερχείλιση δεσπόζει στον σχεδιασμό του περιβάλλοντος χώρου παράλληλα με ένα εξαιρετικά ιδιόρρυθμο καθιστικό υποβαθμισμένο από το επίπεδο του περιβάλλοντος χώρου της πισίνας , τοποθετημένο όμως σε τέτοιο υψόμετρο που ο επισκέπτης του χώρου αυτού να μπορεί να απολαμβάνει το ποτό του και την παρέα του χωρίς να χάνει την μοναδική θέα του απόλυτου γαλάζιου και την αίσθηση της ταύτισης της επιφάνειας της πισίνας με τον θαλάσσιο ορίζοντα.

Λίγα λόγια για τα βραβεία International Property Awards

Τα Διεθνή Βραβεία International Property Awards είναι ανοικτά για συμμετοχές επαγγελματιών που έχουν ενασχόληση με τον κατασκευαστικό – μελετητικό κλάδο αλλά και με τον κλάδο του real estate (κτηματαγοράς). Πραγματικά αξίζει να δείτε τις συμμετοχές που καταγράφονται κάθε χρόνο και εύκολα θα καταλάβετε το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Σε περίπτωση που κάποιος καταφέρει να διακριθεί , λαμβάνει ένα βραβείο το οποίο αποτελεί σήμα Αριστείας παγκοσμίου φήμης.

Τα βραβεία αρχικά διαχωρίζονται σε περιοχές που καλύπτουν την Αφρική, Ασία και τον Ειρηνικό, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Καναδά, την Καραϊβική, την Κεντρική & Νότια Αμερική, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Οι συμμετέχοντες αρχικά διαγωνίζονται σε Εθνικό επίπεδο και τα αποτελέσματα δίδονται στην δημοσιότητα , μετά από μια πολύ δύσκολη διαδικασία επιλογής από πολύ έμπειρη ομάδα επαγγελματιών οι οποίοι καλύπτουν όλο το φάσμα του κλάδου ακινήτων.

Οι εταιρείες που θα επιλεγούν ως Εθνικοί νικητές στη συνέχεια καλούνται να παραστούν στην τελετή απονομής που γίνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο και εκεί ανακοινώνεται και ο νικητής σε επίπεδο περιοχής (στην περίπτωση μας σε επίπεδο Ευρώπης) και στην συνέχεια η νικήτρια εταιρεία λαμβάνει το εισιτήριο για τον παγκόσμιο διαγωνισμό που γίνεται κάθε χρόνο στο Ντουμπάι (σημειώνουμε ότι η εταιρεία μας έχει ήδη συμμετάσχει 1 φορά στον τελικό γύρο εκπροσωπώντας την Ευρώπη). Όλες οι εταιρείες που θα λάβουν βραβείο σε Εθνικό ή υψηλότερο επίπεδο έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το διάσημο λογότυπο του διαγωνισμού σε όλες τις προωθητικές  τους ενέργειες.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα διεθνή βραβεία International Property Awards , μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Home

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emotion Art Villa ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.homelidays.com/hebergement/p1709108

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble