Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAΕπιδότηση κατασκευής e-shop: Η Media House στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Επιδότηση κατασκευής e-shop: Η Media House στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ σηματοδοτεί την έναρξη της ψηφιακής αναβάθμισης για την ελληνική επιχειρηματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, οι μικρές επιχειρήσεις από τον κλάδο του λιανικού εμπορίου θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν φιλόδοξα στον χώρο του e-commerce, καθώς θα μπορούν να διεκδικήσουν επιχορήγηση ύψους έως και 5.000 € για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος;

Το πρόγραμμα διενεργείται στο πλαίσιο της δράσης «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων». Κατά συνέπεια, απευθύνεται αποκλειστικά σε υφιστάμενες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο.

mechanical adv 2021

Η χρηματοδότηση για κάθε επιχείρηση θα καλύπτει το 100% της δαπάνης για την κατασκευή ενός νέου e-shop, ενώ από αυτή αναμένεται να ωφεληθούν τουλάχιστον 16.000 ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής, που επλήγησαν σημαντικά λόγω της υγειονομικής κρίσης Covid-19.

Η Media House αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την υποβολή του φακέλου σας

apostolakis adv 2

Επιδιώκοντας την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, η Media House στέκεται αρωγός των προσπαθειών όσων επιχειρήσεων επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνει για εσάς τη δημιουργία και υποβολή ολοκληρωμένου φακέλου αιτήματος επιχορήγησης, καθώς και την πλήρη υλοποίηση της κατασκευής του e-shop σας, παρέχοντάς σας υποστήριξη έως και την τελική φάση του επιδοτούμενου έργου.

Παράλληλα, διαθέτει μία ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών με εμπειρία στη διαχείριση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Επιδότησης για την Κατασκευή e-shop, μπορείτε να καλέσετε στο 6988637995 ή να στείλετε το email σας στο info@mediahouse.gr.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble