Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAΑντ. Μανιαδάκης: Γιατί οι Μινωϊκές χαράσσουν εσωστρεφή ρότα

Αντ. Μανιαδάκης: Γιατί οι Μινωϊκές χαράσσουν εσωστρεφή ρότα

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το σκεπτικό με το οποίο οι Μινωϊκές Γραμμές χαράσσουν ρότα εσωστρεφή, αποκλειστικά προς την ελληνική αγορά ξεδιπλώνει σήμερα με δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Μανιαδάκης, μια σχεδόν εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο.

Από την πρώτη κιόλας παράγραφο κάνει σαφές ότι η απόφαση του Εμάνουελ Γκριμάλντι ισχυρού άνδρα του Ομίλου στον οποίο ανήκουν οι Μινωϊκές ήταν φορολογικοί λόγοι αφού το ελληνικό πλαίσιο που διέπει την εταιρεία που έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης είναι ασύμφοροι. Οι λέξεις που χρησιμοποιεί είναι «μεταβολή λειτουργικών συνθηκών».
Επίσης, υπογραμμίζει ότι η οικονομική θέση της εταιρείας στην Αδριατική θα επιβαρυνόταν λόγω της αύξησης της τιμής των καυσίμων και της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου.
Ο Αντώνης Μανιαδάκης αναφέρεται και στην προσπάθεια των Μινωϊκών να αποκτήσουν τον έλεγχο της Hellenic Seaways.

mechanical adv 2021

Αναλυτικά:

apostolakis adv 2

«Οι Μινωϊκές Γραμμές, κατά τους τελευταίους μήνες, έχοντας εκτιμήσει τη μεταβολή των λειτουργικών συνθηκών, αποφάσισαν να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη και αναβάθμιση των Ελληνικών Θαλάσσιων «Δρόμων».

Ειδικότερα, η σημαντική μείωση της επιβατικής κίνησης στις γραμμές της Αδριατικής, κυρίως λόγω των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, το «άνοιγμα» των Βαλκάνιων αυτοκινητόδρομων και η πρόσφατη αύξηση των τιμών των καυσίμων σε συνδυασμό με τη μείωση της συναλλαγματικής ισοτιμίας Ευρώ / USD, θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της κερδοφορίας μας.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, στόχος των Μινωϊκών Γραμμών παραμένει η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Hellenic Seaways, όπου η εταιρεία μας κατέχει το 48,4%, σχεδιάζοντας επιπλέον την επέκταση μας σε νέες γραμμές, μικρών και μεσαίων αποστάσεων, με τη δρομολόγηση νεότευκτων πλοίων με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αντίστοιχων με εκείνες που προσφέρουμε στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς.

Επίσης, οι Μινωϊκές Γραμμές, με την υφιστάμενη εταιρική υποδομή και στελέχωσή τους σε έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, θα εξυπηρετήσουν παράλληλα και ως General Sales Agent όλα τα πλοία του κορυφαίου Ομίλου Grimaldi και κύριου μετόχου μας, τα οποία προερχόμενα από όλο τον κόσμο, προσεγγίζουν την Ελλάδα.

Όσον αφορά τον κλάδο της Ελληνικής Ε/Γ-Ο/Γ ναυτιλίας, οι Μινωϊκές Γραμμές πιστεύουν ότι είναι απαραίτητη η αναδιάρθρωση του για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αύξηση του επιπέδου αξιοπιστίας με καλύτερους όρους τραπεζικού δανεισμού επιτυγχάνοντας την υγιή οικονομική λειτουργία του».

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble