Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAAegean: Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη

Aegean: Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για το 2014» βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά η Aegean, όπως ανακοινώθηκε κατά την παρουσίαση των βραβείων 2014 Skytrax World Airline Awards.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας «18,85 εκατομμύρια επιβάτες από 160 χώρες και περισσότερες από 100 εθνικότητες, επιβράβευσαν την AEGEAN για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της», ανάμεσα σε περισσότερες από 245 εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο.

mechanical adv 2021

«Είναι πολύ σημαντικό για μία ελληνική εταιρεία να αναγνωρίζεται έτσι για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια από επιβάτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πάντα ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση για να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των επιβατών μας.

apostolakis adv 2

» Η επαναλαμβανομένη διάκριση της Aegean αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η Ελλάδα διαθέτει επιχειρήσεις που μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά σε διεθνές και υψηλό επίπεδο και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες προσελκύοντας αντίστοιχου επιπέδου τουρισμό» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Aegean Eυτύχιος Βασιλάκης.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της Skytrax Eντουάρτ Πλάιστιντ σημείωσε ότι «το βραβείο αυτό είναι απόδειξη για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται από το προσωπικό της Aegean Airlines σε όλους τους επιβάτες τόσο στο έδαφος όσο και κατά την διάρκεια της πτήσης».

Σημειώνεται ότι τα World Airline Awards είναι τα κορυφαία βραβεία κύρους στην αεροπορική βιομηχανία, παγκοσμίως, και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία για μία αεροπορική εταιρεία, αφού στηρίζονται αποκλειστικά στην ψήφο των επιβατών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
kokolakis adv 2021 3
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble