Nbaxevanis

Europlan
KOSA
WEB TV

Φώτης Κοκοτός: Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον τουρισμό μας | +Video

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Τα προγνωστικά ήταν υπεραισιόδοξα για τις αφίξεις τουριστών από τη Ρωσία. Λόγω της εμπόλεμης κατάστασης αν δεν δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, δεν μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς εκτιμήσεις. Φαίνεται ότι θα λείψουν όμως αυτοί οι Ρώσοι τουρίστες, με τα σημερινά δεδομένα, όπως δηλώνει στο CNA News ο κος Φώτης Κοκοτός, ξενοδόχος στην Ελούντα και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ, σε μία αποκλειστική συνέντευξη.

Η τουριστική αγορά έχει παγώσε καθώς ουδείς γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στην εμπόλεμη ζώνη και ποιες νέες κυρώσεις, μετά την απαγόρευση πτήσεων και τον αποκλεισμό της Ρωσίας από το σύστημα SWIFT, θα βάλουν νέα τρικλοποδιά στην τουριστική κίνηση, που περιμένει η Ελλάδα, μετά από δύο προβληματικές χρονιές, λόγω πανδημίας.

NOVA

Για φέτος οι προοπτικές ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, αφού είχαν αυξηθεί οι προγραμματισμένες πτήσεις και προβλεπόταν η πραγματοποίηση ακόμη και 24 δρομολογίων από τη Μόσχα προς την Αθήνα εβδομαδιαίως και 31 από τη Μόσχα προς το Ηράκλειο Κρήτης, που είναι σταθερά προορισμός-μαμούθ για τη Ρωσία. Ενώ δεν αποκλειόταν και η προσθήκη πτήσεων προς Χανιά, Μύκονο (μια και η Κρήτη, μαζί με την Χαλκιδική και το Νότιο Αιγαίο αποτελούν τοπ επιλογές των Ρώσων), η Κως και τα Επτάνησα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button