Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
CNA ΘΕΜΑ

Αγιος Νικόλαος, δημοτικά τέννις – Βρώμα, ψόφια ζώα σε αποσύνθεση, κοτέτσια κλπ. (pics)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Αυτό είναι το χάος που αντικρύσαμε σήμερα γύρω από τον χώρο των δημοτικών τέννις στην πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου, στον Αγιο Νικόλαο και ξεπερνά κάθε φαντασία.

Βρώμα, χάος, ψόφια ζώα σε αποσύνθεση, σκουπίδια, πεταμένες ηλεκτρικές συσκευές, κοτέτσια, οχήματα που σκουριάζουν παρατημένα, κλπ.

NOVA

Αδιαφορία μέσα στην πόλη μας, δίπλα σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και σε έναν χώρο που περνάει πολύς κόσμος, για να πάει στο κολυμβητήριο, στο στάδιο, προς τον Γαργαδόρο κλπ.

Οι «δήθεν» αυτοί που αυτοαποκαλούνται υπεύθυνοι, έχουν μόνο έναν λόγο ύπαρξης. Να ακουστούν λίγα δευτερόλεπτα, να φωτογραφηθούν και να εμφανιστούν για ένα λεπτό σε βίντεο αξιολύπητων ΜΜΕ, για να δικαιολογήσουν έστω και με αυτό τον τρόπο την ύπαρξή τους και τον μισθό τους.

Mechanical Solutions

Ανίκανοι και αδύναμοι να φροντίσουν για τα αυτονόητα με σωστή οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Αντί αυτού, υποκινούν εθελοντικές δράσεις για να καλύψουν την ανικανότητά τους και στο τέλος κουνάνε το δάχτυλο σε πολίτες, φορείς και αντιπολίτευση που δεν συμμετείχαν στην θεατρική τους παράσταση.

Δείτε τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε παρακάτω, για να καταλάβετε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε.-

Ψόφια ζώα σε αποσύνθεση
Κοτέτσι – Είδαμε μόνο έναν κόκορα


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button