Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
LIFE

Γελάστε με εντολή γιατρού

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Το γέλιο εκτός από μεταδοτικό είναι και θεραπευτικό. Το γέλιο και μάλιστα το έντονο γέλιο έχει θετική επίδραση στη εγκεφαλική δραστηριότητα και επιπλέον ανακουφίζει από το στρες. Το γέλιο επίσης είναι καλό για την καρδιά.

NOVA

Γελάστε με την καρδιά σας… για την καρδιά σας. Το γέλιο έχει ευεργετική δράση στην αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό, χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει τη λειτουργία τους και τη ροή του αίματος.

Το γέλιο επίσης μειώνει το επίπεδο των ορμονών του στρες, όπως η κορτιζόλη, η επινεφρίνη και αυξάνει το επίπεδο των καλών ορμονών όπως οι ενδορφίνες, προοδευτικά λοιπόν οδηγεί σε ένα πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Mechanical Solutions

Το γέλιο λοιπόν σας βοηθά να χαλαρώσετε και να σας δημιουργεί επιπρόσθετα μια αίσθηση ευεξίας. Τι περιμένετε λοιπόν κάντε τώρα ένα καλό στον οργανισμό σας και μάλιστα χωρίς έξοδα. Γελάστε με την ψυχή σας κάθε μέρα και θα ανταμειφθείτε!

 

Πηγή: healthpress


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button