Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Αναβάθμιση της μαρίνας Αγίου Νικολάου

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου, επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της νέας Δημοτικής Αρχής Αγίου Νικολάου- με αφορμή την δέσμευση που ανέλαβε ο Δήμαρχος κ.Αντώνης Ζερβός για την αποστολή υπομνήματος στην αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά- αναφορικά με τις υφιστάμενες υποδομές της συγκεκριμένης δομής, τις προτάσεις για την συμπλήρωση τους, καθώς και την εξέταση ενός πιο ευέλικτου σχήματος με την συμμετοχή του Δήμου για την εύρυθμη λειτουργία της,  και  την περαιτέρω αύξηση της ανταγωνιστικότητας  της .

Όπως έκανε γνωστό ο κ.Ζερβός : «γίνεται αντιληπτό, ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα συγκεκριμένο πλάνο σταδιακής αντικατάστασης των γερασμένων εν πολλοίς τμημάτων της Μαρίνας (προβλήτες, καδένες κ.λ.π), τα οποία έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής ! Επιπλέον -τόνισε -εξετάζουμε την συμπλήρωση και βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών με μια διαδικασία σε μορφή Σ.Δ.Ι.Τ, όπου ο Δήμος θα έχει κύριο ρόλο  στην διαμόρφωση για την ανάπτυξη επιπλέον δομών που θα επιτρέψουν την εύρυθμη λειτουργία της, σε μια κλίμακα ισσοροπίας,  με γνώμονα πάντα την ωφέλεια της τοπικής κοινωνίας.

NOVA

Κατά συνέπεια, όπως εξήγησε ,  σε συνεργασία με την Δ/νση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Αγίου Νικολάου- σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και το ΤΑΙΠΕΔ, θα εξεταστεί η προσφορότερη λύση (υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από Εγγλέζους και Ρώσους Ιδιώτες) με την συμμετοχή του Δήμου,  σ΄ένα ευέλικτο σχήμα που θα λειτουργήσει σωστά , χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στο υπάρχον προσωπικό αλλά επιπλέον ενίσχυση του.

Σύμφωνα με το υπόμνημα που παρέδωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου στην Αν. Υπουργό Τουρισμού, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στο Ηράκλειο της Κρήτης, αφού επεσήμανε την θετική ανταπόκριση της, αναφορικά με την στήριξη  της Ανωτέρας Σχολής Τουρισμού Κρήτης (πρώην ΑΣΤΕΑΝ) , αλλά και την πρόθεση της να παράμβει προς το ΥΠ.ΠΟ, για την χρηματοδότηση μεταξύ ΤΑΠΑ και ΔΕΗ του έργου πόντισης καλωδίου για την ηλεκτροδότηση της Σπιναλόγκας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το θέμα του τέλους παρεπιδημούντων ένα σοβαρό μέχρι σήμερα έσοδο για τους τουριστικούς δήμους, για την διαχείρηση παραλιών, καθώς και για την ίδρυση γραφείου ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button