Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
SPORTS

Μπαρτσελόνα: Σοβαρός κίνδυνος αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Οι ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης Νεγκρέιρα έχουν φέρει τα πάνω – κάτω στην Μπαρτσελόνα και μεταξύ άλλων θέτει σε εξαιρετική αμφιβολία την παρουσία της ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Οι επίσημες κατηγορίες που απήγγειλε η εισαγγελία της Βαρκελώνης κατά της Μπαρτσελόνα και του άλλοτε προέδρου της, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου για την υπόθεση Νεγκρέιρα, έχουν φέρει τα πάνω κάτω στις τάξεις της ομάδας.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες μετά τις επίσημες κατηγορίες και σύμφωνα με την Marca, μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Μπλαουγκράνα στις διεθνείς διοργανώσεις της UEFA ενόψει της σεζόν 2023-24.

NOVA

Η υπόθεση διαφθοράς που συσχετίζει τους Καταλανούς και οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτήν, φαίνεται πως ικανές για να βρεθεί η ισπανική ομάδα εκτός Champions League της επόμενης σεζόν (το εισιτήριο για το οποίο εκτός απροόπτου θα το έχει πάρει μέσω της κατάταξης στη φετινή La Liga).

Μεταξύ άλλων κυκλοφορεί η πεποίθηση ότι η παρουσία της ισπανικής ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα… “λερώσει” την φήμη της λίγκας.

Mechanical Solutions

Η παράγραφος 7 του άρθρου 4 των διοργανώσεων της UEFA λέει ρητά τα κριτήρια και τις διαδικασίες για την έγκριση συμμετοχής των ομάδων στις διοργανώσεις και μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι οι ομάδες δεν πρέπει να συμμετέχουν με κανένα τρόπο σε “επηρεασμούς” αγώνων σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχθεί τη συμμετοχή ομάδων που δεν έχουν τηρήσει τα κριτήρια που έχει θέσει. Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες μάλιστα ζήτησε πληροφορίες για την εν λόγω υπόθεση.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button