Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
AGORA

Swell Experience: Η ανατροπή του φετινού καλοκαιριού στην διασκέδαση!

Ο καιρός άνοιξε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και αναζητάς το πιο όμορφο σημείο της πόλης για να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου!

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

To ταξίδι στο όνειρο ξεκινά όταν διασχίσεις για πρώτη φορά τα σκαλοπάτια προς την ταράτσα και παραδοθείς στη μαγική θέα, τις απίστευτες μουσικές από μοναδικούς DJ, τα cocktail και την ατμόσφαιρα που όμοιά της δεν έχεις συναντήσει στον Άγιο Νικόλαο.

Ένας ξεχωριστός χώρος, πρωτότυπος και μοντέρνος, που πραγματικά όταν διασχίσεις τα σκαλιά του είσαι ένα βήμα πριν συναντήσεις τον ουρανό!

NOVA

Φυσικά δεν θα γινόταν να παραλείψουμε τον πρώτο κόμικ-κατάλογο του «Swell Experience»! Με 9 μοναδικά κοκτέιλ που θα σου «ξυπνήσουν» αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια αφού η φαντασία των δημιουργών του, σου παρουσιάζει 9 αγαπημένους ήρωες, με τον καθένα να έχει την δική του ιστορία!

Ο «βασιλιάς της ταράτσας» επέστρεψε και θα σε κάνει να ζήσεις έντονα τις θερινές αστικές νύχτες με μαγικά events και όχι μόνο!

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button