Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΒρετανία: Οι προσφορές των σούπερ μάρκετ καταργούνται από το 2022

Βρετανία: Οι προσφορές των σούπερ μάρκετ καταργούνται από το 2022

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Τέλος στα junk food – ελληνιστί στα ανθυγιεινά τρόφιμα – προσπαθεί εδώ και χρόνια να δώσει η Βρετανία, με το 2022 να θεωρείται ορόσημο της προσπάθειάς της, καθώς θα απαγορευτούν οι προσφορές 1+1 των εν λόγω προϊόντων στα σούπερ μάρκετ. Στόχος του κυβερνητικού μέτρου είναι η εξάλειψη της παχυσαρκίας.

Οι δημοφιλείς προσφορές «αγοράστε ένα, πάρτε ένα δωρεάν» και «πληρώνετε δύο, παίρνετε τρία» θα απαγορευτούν στα σούπερ μάρκετ με σκοπό να βοηθήσουν το έθνος να χάσει βάρος. Θα υπάρχουν εξαιρέσεις για τα μικρότερα καταστήματα (για οικονομικούς λόγους).

mechanical adv 2021

Οι περιορισμοί θα ισχύουν για τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, αλάτι ή ζάχαρη, όπως κέικ, πατατάκια, αναψυκτικά, δημητριακά πρωινού, πίτσες και έτοιμα γεύματα.

apostolakis adv 2

Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας (DHSC) δήλωσε ότι ενώ οι προσφορές ενδέχεται να εμφανίζονται για το καλό της τσέπης του αγοραστή, στην πραγματικότητα ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αγοράσουν περισσότερα από όσα χρειάζονται ή επιθυμούν.

Σημειώνεται, ότι η πανδημία έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο στην κυβέρνηση να καταπολεμήσει την παχυσαρκία των πολιτών, καθώς σύμφωνα με τις διεθνείς έρευνες τα περιττά κιλά μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες θανάτου κατά 90%.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble