Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΒρετανία | 41 νέα περιστατικά θρομβώσεων σε εμβολιασμένους με AstraZeneca

Βρετανία | 41 νέα περιστατικά θρομβώσεων σε εμβολιασμένους με AstraZeneca

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η ρυθμιστική ιατρική αρχή της Βρετανίας δήλωσε την Πέμπτη ότι υπήρξαν άλλες 41 αναφορές σπάνιων θρόμβων αίματος μετά από εμβολιασμούς με το σκεύασμα της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού.

Αλλά επανέλαβε ότι τα οφέλη του εμβολίου εξακολουθούν να υπερτερούν των κινδύνων για την πλειονότητα των ανθρώπων.

mechanical adv 2021

Στην εβδομαδιαία ενημέρωση σχετικά με τις παρενέργειες από τα εμβόλια κατά της COVID-19, η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης (MHRA) της Βρετανίας ανέφερε ότι έχουν καταγραφεί συνολικά 209 θρόμβοι με χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca, σε σύγκριση με τα 168 περιστατικά που αναφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

apostolakis adv 2

Ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, έχουν προτείνει τη χρήση του μόνο σε ανθρώπους πάνω από μια συγκεκριμένη ηλικία ενώ στην Ελλάδα χορηγείται στις ηλικίες από 30 ετών και πάνω.

Στην Βρετανία, έχουν καταγραφεί 41 θάνατοι από θρόμβους, ανέφερε το MHRA, σημειώνοντας αύξηση κατά 9 άτομα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, αν και οι ειδικοί χαρακτηρίζουν αυτά τα γεγονότα ως «εξαιρετικά σπάνια».

Στη Βρετανία έχουν χορηγηθεί περίπου 22 εκατομμύρια πρώτες δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca. Τέσσερις περιπτώσεις σπάνιας πήξης αναφέρθηκαν μετά από τη δεύτερη δόση.

Η Βρετανία έχει συμβουλεύσει τα άτομα κάτω των 30 ετών να λαμβάνουν μια εναλλακτική λύση έναντι του συγκεκριμένου εμβολίου, αφού ο ρυθμιστής φαρμάκων MHRA διαπίστωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις σύνδεσης με σπάνιους θρόμβους. Οι αξιωματούχοι εξετάζουν εάν θα αναπροσαρμόσουν τη συμβουλή αυτή και για άτομα κάτω των 40 ετών.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble