Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΤσαβούσογλου για Κυπριακό | Φταίνε οι Έλληνες που δεν υπάρχει λύση

Τσαβούσογλου για Κυπριακό | Φταίνε οι Έλληνες που δεν υπάρχει λύση

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την πάγια τακτική της Τουρκίας, να επιρρίπτει ευθύνες στην Ελλάδα και την Κύπρο για τα αδιέξοδα σε όλα τα θέματα, ακολούθησε για άλλη μια φορά ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εν όψει της πενταμερούς για το Κυπριακό.

Συγκεκριμένα, στη συνάντησή του με τον Ούγγρο υπουργό Εξωτερικών, Πέτερ Σιγιάρτο, στην Ουγγαρία, ο Τσαβούσογλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Γιατί προτείναμε την πενταμερή σύσκεψη για το Κυπριακό; Είδαμε στο Κραν Μοντάνα πως διαπραγματευόμασταν εδώ και 50 χρόνια για τη λύση ομοσπονδίας, ωστόσο οι προσπάθειες απέτυχαν επειδή η ελληνική πλευρά δεν το ήθελε».

mechanical adv 2021

«Θα δούμε και το ενεργειακό ζήτημα, εκεί που λέμε πως πρέπει να υπάρξει δίκαιος διαμοιρασμός ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους. Έπειτα, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για μια μόνιμη λύση. Θα πάμε στη Γενεύη σαν Τουρκία και ΤΔΒΚ από τις 27 ως τις 29 Απριλίου και θα εκφέρουμετις απόψεις μας πάνω σε αυτό το θέμα» συνέχισε ο Τσαβούσογλου.

Για Αρμενία

apostolakis adv 2

Παράλληλα, καταδίκασε έντονα την, όπως την χαρακτήρισε, απόπειρα πραξικοπήματος κατά του πρωθυπουργού της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν και σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο ο στρατός να ζητεί την παραίτηση ενός δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη.

«Τασσόμαστε κατά οποιουδήποτε πραξικοπήματος ή απόπειρας πραξικοπήματος, οπουδήποτε κι αν γίνονται στον κόσμο. Καταδικάζουμε έντονα την απόπειρα πραξικοπήματος στην Αρμενία», δήλωσε ο Τσαβούσογλου. «Οι απόπειρες πραξικοπήματος μπορούν μόνο να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή και γι’αυτό εναντιωνόμαστε σε αυτές», πρόσθεσε.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble