ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Ο συνολικός αριθμός των θανάτων ίσως είναι μικρότερος από 100.000

Στις ΗΠΑ οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 17.000 – Ο Τραμπ υπολογίζει πως η επανεκκίνηση της οικονομίας θα είναι δυνατή τον Μάιο

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος μετά την ανακοίνωση του τελευταίου απολογισμού θυμάτων από κορωνοϊό στη χώρα του που κάνει λόγο για πάνω από 18.000 νεκρούς. Παρόλο που, σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών οι ΗΠΑ οδεύουν να γίνουν το νέο επίκεντρο της πανδημίας, ο πλανητάρχης τόνισε ότι ο αριθμός των θανάτων θα είναι μικρότερος από την αρχική πρόβλεψη των 100.000 και πως η ιστορία θα τελειώσει θριαμβευτικά και όχι με απελπισία.

caffeine adv 2021

Παρόλο που, όπως παραδέχθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο συνολικό αριθμός των θανάτων είναι τραγικός, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι η επιθετική πολιτική απέναντι στον φονικό ιό έχει σώσει πολυάριθμες ζωές.

Όσον αφορά στη Νέα Υόρκη, όπου σύμφωνα με τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο οι εισαγωγές στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί και η καμπύλη ισιώνει, ο Τραμπ τόνισε ότι βρίσκονται κοντά στην κορύφωση και πως η στρατηγική αποφέρει καρπούς.

neratzoulis neo

Παράλληλα, το επιτελεί της κυβέρνησης Τραμπ, όπως έγινε γνωστό στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, προτίθεται να καταβάλει το συντομότερο δυνατό 1,6 δισ. δολάρια σε αγρότες που επλήγησαν από την υγειονομική κρίση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button