ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΔΙΕΘΝΗ

Nord Stream 1: Στις 184 κιλοβατώρες η ροή φυσικού αερίου

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Η ροή φυσικού αερίου στον αγωγό Nord Stream 1 καταγράφηκε στις 184 κιλοβατώρες/ώρα μεταξύ τις 13:00 και τις  14:00 ώρα Ελλάδος από τη μηδενική ροή που είχε καταγραφεί τις προηγούμενες ώρες, σύμφωνα με τον διαχειριστή του αγωγού.

Στο μεταξύ, σε έναν ιδιότυπο πόλεμο νεύρων με την Ευρώπη επιδόθηκε η Μόσχα, που ανακοίνωσε νέο μπλόκο στην επαναλειτουργία του Nord Stream 1, από τη Ρωσία προς τη Γερμανία. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε ότι στον αγωγό υπάρχει νέο τεχνικό πρόβλημα. Ειδικότερα, εντοπίστηκε διαρροή πετρελαίου στον κινητήρα του στροβίλου , που βοηθά στην άντληση αερίου. Η ζημιά, σύμφωνα με την Gazprom βρέθηκε σε επιθεώρηση που έγινε από κοινού με στελέχη της Siemens, που συμβάλλει στη συντήρηση του αγωγού.

“ΧΡΥΣΟΣ

Η ανακοίνωση της Gazprom:

«Διαπιστώθηκε διαρροή λαδιού μηχανής με πρόσμιξη στεγανοποιητικού υλικού στους ακροδέκτες των καλωδίων των αισθητήρων ταχύτητας του ρότορα χαμηλής και ενδιάμεσης πίεσης στην τουρμπίνα κατά τη διάρκεια αυτής της εργασίας συντήρησης. Μέχρι την επισκευή (…) η μεταφορά φυσικού αερίου μέσω του Nord Stream θα ανασταλεί πλήρως», δήλωσε ο όμιλος.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button