ΔΙΕΘΝΗ

Η Σκοτία κάνει δώρο στους νέους γονείς ένα πολύτιμο κουτί

Ξεκινώντας από την 1η Ιανουαρίου 2017, η κυβέρνηση της Σκοτίας θα δίνει ένα γενναιόδωρο δώρο γενεθλίων για τους γονείς όλων των νεογέννητων: Ένα κουτί γεμάτο πάνες, βιβλία, ρούχα για όλες τις εποχές, παιχνίδια και κουβέρτες. Και μόλις βγουν από μέσα τα προϊόντα, τότε το κουτί μεταμορφώνεται σε ένα ασφαλές κρεβατάκι.

Ο Σκότσέζος πρωθυπουργός, Nicola Sturgeon, προσφέρει αυτό ως μικρό δώρο για τους γονείς, με πράγματα απαραίτητα για το μωρό τους. Το περίφημο “Baby Box”, όπως ονομάζεται, χρησιμοποιείται για πάνω από 80 χρόνια στην Φινλανδία, που έχει τα χαμηλότερα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας στον κόσμο, αφού προστατεύει τα μωρά στον ύπνο τους από παλινδρομήσεις, καθώς το μικρό του μέγεθος δεν τους επιτρέπει να στριφογυρίζουν, κάτι που μπορεί να προκαλέσει το γνωστό σε όλους Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου (SIDS).

caffeine adv2020b

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button