ΔΙΕΘΝΗ

Σε λειτουργία ο πρώτος αυτόματος πωλητής κρέατος στο Παρίσι

Εγκαταστάθηκε ήδη στο κέντρο του Παρισιού ο πρώτος αυτόματος πωλητής κρέατος, στη Rue de Charonne. Πρόκειται για ένα μηχάνημα που κόστισε 40.000 ευρώ, προσφέρει κρέατα σε πακέτο μέσα σε αεροστεγή συσκευασία, είναι σε λειτουργία 24ωρες το 24ωρο και δέχεται μετρητά και κάρτες. 

Η ιδέα είναι δύο αδελφών που έχουν κρεοπωλείο και γεννήθηκε από ανάγκη να προμηθεύσουν με κρέας τους πελάτες τους, όταν το μαγαζί ήταν κλειστό. «Κλείνουμε το μαγαζί στις 8 το βράδυ, αλλά και Κυριακές και Δευτέρες. Θέλαμε να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες ακόμα κι όταν είναι κλειστό το μαγαζί», τόνισαν για την επένδυσή τους.

caffeine adv2020b

Τα κρέατα χρεώνονται με επιπλέον 20 λεπτά στην τιμή.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button