Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗReuters | Το Ισραήλ αναπτύσσει χερσαίες δυνάμεις στα σύνορα με τη Γάζα

Reuters | Το Ισραήλ αναπτύσσει χερσαίες δυνάμεις στα σύνορα με τη Γάζα

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Το Ισραήλ αναπτύσσει χερσαίες δυνάμεις στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας την Πέμπτη, την ώρα που η Χαμάς συνέχιζε τα μπαράζ επιθέσεων με ρουκέτες στο νότιο Ισραήλ αναφέρει το Reuters.

Το Ισραήλ έχει προετοιμάσει στρατεύματα κατά μήκος των συνόρων της Γάζας και βρίσκεται σε “διάφορα στάδια προετοιμασίας επίγειων επιχειρήσεων”, δήλωσε στρατιωτικός εκπρόσωπος της χώρας, μια κίνηση που θυμίζει παρόμοιες πολεμικές επιχειρήσεις το 2014 και 2008-2009.

mechanical adv 2021

Οι σειρήνες ακούγονταν στο Τελ Αβίβ όλη τη νύχτα, ενώ ήχος των πυραύλων καταρρίπτονταν από το ισραηλινό σύστημα Iron Dome γέμισε τον ουρανό, στέλνοντας χιλιάδες Ισραηλινούς σε καταφύγια σχολιάζει το πρακτορείο.

apostolakis adv 2

Το πρωί της Πέμπτης, το Ισραήλ είχε ανανεώσει τις αεροπορικές επιθέσεις του στον παλαιστινιακό παράκτιο θύλακα, καταστρέφοντας ένα εξαώροφο κτίριο κατοικιών στη μέση της πόλης της Γάζας.

Ενώ η διεθνής κοινότητα επαναλαμβάνει εκκλήσεις για ηρεμία, ένα κύμα βίας μεταξύ των Εβραίων Ισραηλινών και της αραβικής μειονότητας της χώρας εξακολουθούσε να εξαπλώνεται σε αρκετές ισραηλινές πόλεις, με επιθέσεις εναντίον συναγωγών και αραβοεβραϊκές οδομαχίες.

Τουλάχιστον 67 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Γάζα από τότε που η βία κλιμακώθηκε τη Δευτέρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας. Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ισραήλ, ανακοίνωσε ο στρατός της χώρας.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-