Διεθνή

Οι ψηλότεροι δίδυμοι πύργοι του κόσμου στο Ντουμπάι

Φιλοξενώντας ήδη μερικά από τα πιο θεαματικά κτίρια στον κόσμο, όπως τον 829,8 μέτρων ουρανοξύστη Burj Khalifa, το Ντουμπάι έχει βαλθεί να καταπλήξει τους επισκέπτες του προσφέροντας υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.

Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, η τοπική αρχιτεκτονική εταιρεία Emaar Properties, ανακοίνωσε την πρόθεση της να κατασκευάσει τους ψηλότερους δίδυμους πύργους στον κόσμο στο Εμιράτο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα, The National, του Αμπού Ντάμπι, η εταιρεία σκοπεύει να οικοδομήσει μια μεγάλη περιοχή αναψυχής, που θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από το κέντρο του Ντουμπάι.

Με κέντρο τους επιβλητικούς δίδυμους πύργους, το Dubai Creek Harbour, θα εξελιχθεί σε ορόσημο της πόλης και σε ένα από τα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής και θα περιλαμβάνει 39.000 κατοικίες, 22 ξενοδοχεία, καταστήματα, συντριβάνια και πολλά ακόμα αξιοθέατα.


Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον χρόνο κατασκευής των πύργων, που θα έχουν το σχήμα τορπίλης, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Σήμερα οι ψηλότεροι δίδυμοι πύργοι στον κόσμο, με ύψος 452 μέτρα, βρίσκονται στην Μαλαισία.

Οι επισκέπτες στο Ντουμπάι, εν τω μεταξύ, ήδη μπορούν να θαυμάσουν μια σειρά από ασυνήθιστες δομές, όπως ο τεχνητός κήπος του Ντουμπάι, μια χρωματιστή όαση στη μέση της ερήμου.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button