Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗ«Πράσινο φως» για το Sputnik V και από τη Συρία

«Πράσινο φως» για το Sputnik V και από τη Συρία

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Συρία έχει δώσει την έγκρισή της για το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού Sputnik V, όπως δήλωσε στο Sputnik ο πρέσβης της Συρίας στη Μόσχα Ριάντ Χαντάντ.

Το «πράσινο φως» για το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού Sputnik V άναψε η Συρία, η οποία και είναι έτοιμη να εισάγει το εμβόλιο, σύμφωνα με τον πρέσβη της Συρίας στη Μόσχα Ριάντ Χαντάντ.

mechanical adv 2021

«Η Δαμασκός έχει λάβει όλα τα μέτρα, προκειμένου να καταχωρήσει το ρωσικό εμβόλιο -Sputnik V- στη Συρία και έχει εγκρίνει τη χρήση του» δήλωσε στο Sputnik ο πρέσβης της Συρίας στη Ρωσία.

apostolakis adv 2

Όπως ανέφερε ακόμη, το εμβόλιο θα είναι σύντομα στη Συρία, καθώς η Δαμασκός ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη για την παραλαβή και χρήση του.

Το Sputnik V που παράγει το Επιδημιολογικό και Μικροβιολογικό Κέντρο Γκαμαλέγια, ήταν το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού που έλαβε έγκριση.

Μια σειρά από χώρες έχουν εγκρίνει το εμβόλιο, με τη Συρία να αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη λίστα με τις χώρες που έχουν στραφεί στο Sputnik V, ως μέσο καταπολέμησης του κορονοϊού.

Mελέτη που δημοσιεύτηκε, προσφάτως, στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό «The Lancet» κάνει λόγο για αποτελεσματικότητα 91,6% του εμβολίου.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble