ΔΙΕΘΝΗ

«Πράσινο φως» για το Sputnik V και από τη Συρία

Η Συρία έχει δώσει την έγκρισή της για το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού Sputnik V, όπως δήλωσε στο Sputnik ο πρέσβης της Συρίας στη Μόσχα Ριάντ Χαντάντ.

Το «πράσινο φως» για το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού Sputnik V άναψε η Συρία, η οποία και είναι έτοιμη να εισάγει το εμβόλιο, σύμφωνα με τον πρέσβη της Συρίας στη Μόσχα Ριάντ Χαντάντ.

brands heaven2021

«Η Δαμασκός έχει λάβει όλα τα μέτρα, προκειμένου να καταχωρήσει το ρωσικό εμβόλιο -Sputnik V- στη Συρία και έχει εγκρίνει τη χρήση του» δήλωσε στο Sputnik ο πρέσβης της Συρίας στη Ρωσία.

Όπως ανέφερε ακόμη, το εμβόλιο θα είναι σύντομα στη Συρία, καθώς η Δαμασκός ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη για την παραλαβή και χρήση του.

neratzoulis neo

Το Sputnik V που παράγει το Επιδημιολογικό και Μικροβιολογικό Κέντρο Γκαμαλέγια, ήταν το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού που έλαβε έγκριση.

Μια σειρά από χώρες έχουν εγκρίνει το εμβόλιο, με τη Συρία να αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη λίστα με τις χώρες που έχουν στραφεί στο Sputnik V, ως μέσο καταπολέμησης του κορονοϊού.

Mελέτη που δημοσιεύτηκε, προσφάτως, στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό «The Lancet» κάνει λόγο για αποτελεσματικότητα 91,6% του εμβολίου.
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button