ΔΙΕΘΝΗ

ΠΟΥ: Μην περιμένουμε το εμβόλιο τους επόμενους 12 μήνεςΟ κίνδυνος της πανδημίας δεν έχει σίγουρα περάσει, καθώς υπάρχουν ακόμη χώρες όπου τα νέα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά, προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τονίζει ότι οι πολίτες δεν θα πρέπει να αναμένουν το εμβόλιο τους επόμενους τουλάχιστον 12 μήνες.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της επιδημίας Covid-19 μειώνεται σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης, όπως στην Ιταλία και την Ισπανία. Η πανδημία ωστόσο εξαπλώνεται στη Βρετανία και την Τουρκία, σύμφωνα με τον ΠΟΥ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Βάσει της συνολικής εικόνας, το 90% των κρουσμάτων προέρχεται από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον ΠΟΥ. «Συνεπώς, είναι βέβαιο ότι δεν βλέπουμε ακόμη την κορύφωση», δήλωσε η εκπρόσωπος του Οργανισμού Μάργκαρετ Χάρις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Γενεύη.

Στην Κίνα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, «ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τα εισαγόμενα κρούσματα», πρόσθεσε η Χάρις για να τονίσει ευθύς αμέσως ότι «δεν πρέπει να περιμένουμε το εμβόλιο του επόμενους 12 μήνες ή και περισσότερο».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button