Διεθνή

Πέθανε ο διάσημος Αγιος Βασίλης της Coca Cola

Ο πιο αγαπημένος Άγιος Βασιλής δεν είναι πλέον εδώ… Ο Τζον Μουρ, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε δεκάδες τηλεοπτικές διαφημίσεις της Coca Cola και για πολλούς ήταν το «πνεύμα των Χριστουγέννων», άφησε την τελευταία του σε ηλικία 86 ετών.

Η κηδεία του τελέστηκε στο Σάσεξ της Βρετανίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τον Independent, τη στολή του Άγιου Βασίλη δεν την αποχωριζόταν εύκολα. Πολλές ήταν οι φορές που φορούσε την κόκκινη στολή και τις μαύρες μπότες για να διασκεδάσει τα παιδιά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Θλίψη για τον θάνατό του εξέφρασε εκπρόσωπος της Coca Cola. «Η σκέψη μας τώρα είναι στην οικογένειά του» ανέφερε.


Το 2011 ο Μουρ είχε δηλώσει στους Financial Times πως η «δουλειά» του Άγιου Βασίλη δεν είναι εύκολη.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέχεις. Δεν μπορείς να θεωρείς πως κάθε παιδί έχει και τους δυο γονείς του ή αυτός που είναι μαζί του είναι απαραίτητα ο γονιός του. Μου έχει τύχει 8χρονα να μου ψιθυρίζουν πως θα ήθελαν να έρθει στο σπίτι για τα Χριστούγεννα η μαμά τους…» είχε πει.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button