Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΝέα σενάρια αποκαλύπτουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια...

Νέα σενάρια αποκαλύπτουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμής πυρηνικών

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το νέο σενάριο στα πολλά που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό έρχεται να προστεθεί για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, καθώς σύμφωνα με αποστάτη της χώρας ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια εκτόξευσης πυραύλων.

Ειδικότερα, ο πρώην αξιωματούχος του Εργατικού Κόμματος Lee Jeong Ho έγραψε στην εφημερίδα της Νότιας Κορέας Dong-a Ilbo ότι ο 36χρονος Κιμ πρέπει να ήταν αρκετά υγιής για να επιτρέψει δοκιμές πυραύλων στις 14 Απριλίου, αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βλάψει τον εαυτό του και την ήδη επιβαρυμένη καρδιά του.

mechanical adv 2021

«Ο Κιμ απουσίαζε από τις δοκιμές, ενώ δεν κυκλοφόρησαν πλάνα από την εκτόξευση πυραύλων και την εκπαίδευση των μαχητικών αεροσκαφών, το οποίο υποδεικνύει την πιθανότητα ενός απροσδόκητου ατυχήματος που θα μπορούσε να προκληθεί από συντρίμμια ή πυρκαγιά», είπε.

apostolakis adv 2

Ο Λι τόνισε επίσης ότι ο Κιμ θα μπορούσε να είναι «εγκεφαλικός νεκρός», μετά από αναφορές ότι ο δικτάτορας ήταν σοβαρά άρρωστος μετά από χειρουργική επέμβαση καρδιάς.

Καθώς τα σενάρια για την υγεία του Κιμ Γιονγκ-Ουν «φουντώνουν», τα βλέμματα στρέφονται στην οικογένεια του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Λίγα είναι γνωστά για την προσωπική του ζωή και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική Mirror, είναι παντρεμένος από το 2009 με την Ρι Σολ-Γιου, αν αυτό είναι το πραγματικό της όνομα.

Λέγεται ότι είναι γύρω στα 30 και είναι κόρη μιας γυναικολόγου και ενός καθηγητή. Σπούδασε τραγούδι στην Κίνα και φημολογείται ότι ταξίδεψε στο Νότο ως μαζορέτα για το Ασιατικό Πρωτάθλημα του 2005. Λέγεται ότι αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας προσπάθησαν να διαγράψουν το παρελθόν της ως διασκεδαστή και κατέσχεσαν σχετικά αρχεία.

Αξιωματούχος της Σεούλ: Είναι ζωντανός και καλά

«Είναι ζωντανός και καλά», δήλωσε ο Τσουνγκ-ιν Μούν, σύμβουλος εξωτερικής Πολιτικής της Νότιας Κορέας και στενός συνεργάτης του προέδρου Μουν, σημειώνοντας ότι η θέση της Σεούλ είναι πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν έχει πεθάνει.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, ο ηγέτης της χώρας βρίσκεται στην επαρχία Wonsan της Βόρειας Κορέας από τις 13 Απριλίου.

Μιλώντας στο Sky News σημείωσε πως:

«Δεν έχουμε παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις μέχρι στιγμής».

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble