Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΜπιλ Γκέιτς | Απαισιόδοξος για το Bitcoin - Να είναι προσεκτικοί οι επενδυτές

Μπιλ Γκέιτς | Απαισιόδοξος για το Bitcoin – Να είναι προσεκτικοί οι επενδυτές

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το Bitcoin έχασε πάνω από το 14% της αξίας του την Τρίτη, μετά από ένα νέο «ράλι» ανόδου που το έφτασε στα 58.354 δολάρια μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σε αντίθεση με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ, ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς δεν είναι οπαδός της εξερεύνησης του Άρη ή του Bitcoin. Ο γνωστός βαθύπλουτος επιβεβαίωσε αυτές τις απόψεις του μιλώντας στο Bloomberg, την Τρίτη.

mechanical adv 2021

Σε ό,τι αφορά το Bitcoin δήλωσε απαισιόδοξος προειδοποιώντας τους επενδυτές να είναι προσεκτικοί με τα κρυπτονομίσματα εκτός αν, φυσικά, έχουν τόσα δισεκατομμύρια όσα ο Έλον Μασκ.

apostolakis adv 2

«Ο Έλον έχει πολλά χρήματα και είναι πολύ έξυπνος, οπότε δεν ανησυχώ ότι το Bitcoin του θα ανεβεί ή θα πέσει τυχαία» είπε ο μεγιστάνας ενώ συζητούσε για τα πρόσφατα «ράλι» ανόδου του κρυπτονομίσματος τονίζοντας το πόσο εύκολα μπορεί να επηρεαστεί η αξία του από πράγματα όπως ένα απλό tweet του Μασκ.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι μπαίνουν σε αυτές τις “μανίες” αν και μπορεί να μην έχουν τόσo πολλά χρήματα. Επομένως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για το Bitcoin και η γενική μου άποψη είναι ότι αν έχετε λιγότερα χρήματα από τον Έλον, μάλλον θα έπρεπε να είστε έξω από αυτό» πρόσθεσε ο Γκέιτς.

Παράλληλα τόνισε ότι η αλίευση του κρυπτονομίσματος καταναλώνει πάρα πολύ ενέργεια και τείνει να «προωθεί» μη αναστρέψιμες ανώνυμες συναλλαγές.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble