ΔΙΕΘΝΗ

Μαραντόνα: Δεν βρέθηκε ίχνος αλκοόλ ή ναρκωτικών στον οργανισμό τουΤι έδειξε η τοξικολογική εξέταση στη σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα – Τι ουσίες φαίνεται πως είχε καταναλώσει

Κανένα ίχνος αλκοόλ ή ναρκωτικών δεν εντοπίστηκαν στον οργανισμό του Ντιέγκο Μαραντόνα, σύμφωνα με την τοξικολογική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη σορό του, μετά τον θάνατό του στις 25 Νοεμβρίου από καρδιακή ανακοπή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τι σκότωσε τη Μαραντόνα;», το οποίο θα προβληθεί στο κανάλι Discovery Plus στις 28 Δεκεμβρίου, αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία σχετικά με το θάνατο του θρύλου της Αργεντινής σε ηλικία 60 ετών. Σύμφωνα με αυτά, ο «Ντιέγκο» δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικά, τα οποία ενδέχεται να προκάλεσαν επιπλοκές και να οδήγησαν, τελικά, στο μοιραίο.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ωστόσο, βρέθηκαν ίχνη διαφόρων ουσιών για τη θεραπεία της σωματικής και ψυχικής υγείας του. Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του San Isidro, στην Αργεντινή, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διερεύνηση κατά πόσον πραγματοποιήθηκε κακή πρακτική από τον γιατρό του, έχει ήδη επιβεβαιώσει δημοσίως τα αποτελέσματα της τοξικολογικής.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button