ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν: Οι κυρώσεις θα φέρουν καταστροφική αύξηση των τιμών για τους καταναλωτές

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η συνέχιση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφικές αυξήσεις των τιμών στις ενεργειακές αγορές, πλήττοντας τα νοικοκυριά σε όλη την Ευρώπη με ακόμη υψηλότερες τιμές.

«Ναι, γνωρίζουμε ότι οι Ευρωπαίοι προσπαθούν να αντικαταστήσουν τους ρωσικούς ενεργειακούς πόρους», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης με υψηλόβαθμους αξιωματούχους.

“ΧΡΥΣΟΣ

«Πάντως αναμένουμε ότι το αποτέλεσμα αυτού του είδους των ενεργειών θα είναι μια αύξηση στις τιμές του φυσικού αερίου στη spot αγορά και μια αύξηση του κόστους των ενεργειακών πόρων για τους τελικούς καταναλωτές», πρόσθεσε.

«Όλα αυτά δείχνουν για άλλη μια φορά ότι οι περιορισμοί που θέτουν οι κυρώσεις στη Ρωσία προκαλούν πολύ μεγαλύτερη ζημιά στις χώρες που τις επιβάλλουν. Η περαιτέρω χρήση των κυρώσεων μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη πιο σοβαρές -χωρίς υπερβολή, ακόμη και καταστροφικές- συνέπειες στην παγκόσμια αγορά ενέργειας», κατέληξε ο Πούτιν.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button