Διεθνή

Κύπρος| Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ, από διαδηλωτές κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό

Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ της Κύπρου έκαναν το βράδυ της Κυριακής ομάδες ατόμων που διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό.

Οι διαμαρτυρόμενοι πέταξαν κροτίδες στο συγκρότημα, με αποτέλεσμα να ανάψουν φωτιές, ενώ στη συνέχεια εισέβαλαν στο κτίριο. Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, τόσο στα αυτοκίνητα του τηλεοπτικού σταθμού, όσο και στο εσωτερικό του κτιρίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αρχικά οι διαδηλωτές εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του συγκροτήματος, ενώ κατόπιν κατευθύνθηκαν εντός του συγκροτήματος, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Εκτεταμένες υλικές ζημιές προκλήθηκαν και στους εξωτερικούς χώρους του Προεδρικού Μεγάρου της Λευκωσίας, κατά την πορεία ατόμων που διαμαρτύρονταν για τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν και θα παραμείνουν στην Λεωφόρο Προεδρικού Μεγάρου, προς εκτόνωση της έντασης.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button