Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΗΠΑ: Δεύτερο εμβόλιο εγκρίνουν την Παρασκευή

ΗΠΑ: Δεύτερο εμβόλιο εγκρίνουν την Παρασκευή

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Δεύτερο εμβόλιο λαμβάνει το πράσινο φως στις ΗΠΑ, μετά την αδειοδότηση του αντίστοιχου εμβολίου της Pfizer.

Το υποψήφιο εμβόλιο της Moderna προσφέρει υψηλή προστασία στους ενήλικες και αποτρέπει τη σοβαρή νόσο Covid-19, διαπιστώνει η αμερικανική FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) σε μια εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για έκτακτη αδειοδότηση την ερχόμενη Παρασκευή.

mechanical adv 2021

Τα δεδομένα θα τεθούν στο τραπέζι την Πέμπτη στη συνεδρίαση ανεξάρτητης συμβουλευτικής επιτροπής, η οποία αναμένεται να προτείνει την έγκριση του εμβολίου στην FDA. Η υπηρεσία δεν είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τη σύσταση, αναμένεται όμως να δώσει το πράσινο φως.

apostolakis adv 2

Η διανομή των πρώτων έξι εκατομμυρίων δόσεων θα μπορούσε σύμφωνα με το in.gr να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα.Η γνωμοδότηση της FDA επιβεβαιώνει την εκτίμηση της Moderna ότι το εμβόλιο αποτρέπει το 94,1% των κρουσμάτων κορωνοϊού στους ενήλικες -στις κλινικές δοκιμές δεν συμμετείχαν παιδιά.

Πυρετός, πονοκέφαλος και κόπωση είναι οι συχνότερες παρενέργειες.

Η αμερικανική κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει για φέτος συνολικά 200 εκατομμύρια δόσεις των εμβολίων της Pfizer και της Moderna, αρκετές για τον εμβολιασμό 100 εκατομμυρίων οργανισμών.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η γερμανική κυβέρνηση άφησε να εννοηθεί την Τρίτη ότι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Φαρμάκων για το εμβόλιο της Pfizer θα ληφθεί στις 23 Δεκεμβρίου και όχι στις 29 του μήνα όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. «Θέλουμε να ξεκινήσουμε τον εμβολιασμό πριν από τέλος του έτους» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble