Διεθνή

Η Νέα Υόρκη πρωτοπορεί στην προστασία των οδηγών delivery

Φαίνεται πως διεθνώς φυσάει αέρας αλλαγής των εργασιακών συνθηκών των οδηγών delivery.

Σε ψηφοφορία-ορόσημο, η πόλη της Νέας Υόρκης έθεσε περιορισμούς στις app εταιρείες και ελάχιστα στάνταρ εργασίας για τους διανομείς ― πρώτη μεγάλη πόλη στις ΗΠΑ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το νέο πακέτο έξι κανονισμών επιτρέπει την πρόσβαση των διανομέων στις τουαλέτες των εστιατορίων, θέτει όρια στο πόσο μακριά μπορεί να τους ζητηθεί να μετακινηθούν, καθορίζει ελάχιστη αμοιβή ανά διαδρομή και διασφαλίζει ότι το φιλοδώρημα πάει στους εργαζόμενους.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε: «Η βασική ανθρώπινη αξιοπρέπεια των διανομέων, πολλοί από τους οποίους είναι είναι μετανάστες, αγνοήθηκε για υπερβολικά μεγάλο διάστημα στην χώρα. Η πόλη της Νέας Υόρκης τίθεται επικεφαλής στην αλλαγή αυτού του κλάδου με ένα νομοθετικό πακέτο που θα παρέχει στους διανομείς τα δικαιώματα που δικαιούνται».


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button