Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΗ Ιαπωνία διόρισε υπουργό Μοναξιάς λόγω αύξησης των αυτοκτονιών από την πανδημία

Η Ιαπωνία διόρισε υπουργό Μοναξιάς λόγω αύξησης των αυτοκτονιών από την πανδημία

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Ιαπωνία διόρισε τον πρώτο της Υπουργό Μοναξιάς αυτό το μήνα μετά την αύξηση του ποσοστού αυτοκτονίας της χώρας για πρώτη φορά σε 11 χρόνια, κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Ο Τετσούσι Σακαμότο ανέλαβε καθήκοντα στις 12 Φεβρουαρίου.

Στην εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου του, ο Σακαμότο είπε ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας, Γιοσιχίντε Σούγκα, τον όρισε να ασχοληθεί με εθνικά θέματα «συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος του αυξανόμενου ποσοστού αυτοκτονιών των γυναικών υπό την πανδημία».

mechanical adv 2021

«Ο Σούγκα μου έδωσε εντολή να εξετάσω το θέμα και να προτείνω μια ολοκληρωμένη στρατηγική, συντονίζοντας το σχετικό υπουργείο», πρόσθεσε ο Σακαμότο.

apostolakis adv 2

«Ελπίζω να πάρω μέτρα για την αντιμετώπιση της κοινωνικής μοναξιάς και απομόνωσης και για την προστασία των δεσμών μεταξύ των ανθρώπων»

Η ιαπωνική κυβέρνηση δημιούργησε επίσης «γραφείο απομόνωσης/μοναξιάς» στο υπουργικό συμβούλιο στις 19 Φεβρουαρίου για θέματα όπως η αυτοκτονία και η παιδική φτώχεια, που έχουν αυξηθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Ιαπωνία έχει μέχρι στιγμής καταγράψει περισσότερες από 426.000 κρούσματα Covid 19 και 7.577 θανάτους, σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Εχει μέχρι στιγμής χορηγήσει περισσότερες από 5.000 δόσεις εμβολίου.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble