ΔΙΕΘΝΗ

Η Ευρώπη αντιμέτωπη με νέο ξέσπασμα της πανδημίας (video)

Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία προσπαθούν να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στην καταπολέμηση της πανδημίας και της αναχαίτισης ενός ακόμα μεγαλύτερου πλήγματος στην οικονομία, κρατώντας ανοιχτές τις επιχειρήσεις.

caffeine adv2020b

Στη Ρουμανία εστιατόρια και μπαρ ανοίγουν ξανά από την 1η Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής στη χώρα έχουν σημειωθεί 3.507 θάνατοι, ενώ τα κρούσματα συνολικά ξεπερνούν τα 84.000.

Άλλες χώρες των Βαλκανίων όπως το Κόσοβο είναι πιο συντηρητικές. Όπως το Κόσοβο όπου η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να καθυστερήσει το άνοιγμα των σχολείων. Η χώρα μετρά 499 θανάτους με τα κρούσματα να ξεπερνούν τα 10.000

neratzoulis neo

Ακόμα αυστηρότερα μέτρα λαμβάνει η Ουκρανία, που αποφάσισε να κλείσει τα σύνορα της για όλους τους πολίτες άλλων χωρών. Στη χώρα έχουν εντοπιστεί συνολικά 114.000 κρούσματα περίπου ενώ συνολικά έχουν σημειωθεί 2.438 θάνατοι.

Πηγή
Euronews

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button