Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗH επιστροφή του drive in cinema: Ασφαλής διασκέδαση στα χρόνια του κορωνοϊού

H επιστροφή του drive in cinema: Ασφαλής διασκέδαση στα χρόνια του κορωνοϊού

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αν οι ημέρες του εγκλεισμού εξαιτίας του κορωνοϊού μάς θύμισαν ότι μπορούμε να ψυχαγωγηθούμε και μέσα στο σπίτι μας, οι πρώτες ημέρες της ελευθερίας μάς συστήνουν σε καινούργιους τρόπους διασκέδασης με άρωμα… από τα παλιά.

Ο λόγος για τα drive in που ξεκίνησαν στις ΗΠΑ τη δεκαετία του ’30, επεκτάθηκαν σε ολόκληρη την Ευρώπη τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, και σήμερα εμφανίζονται ξανά, με τους σινεφίλ να εκτιμούν ότι θα γνωρίσουν νέες δόξες.

mechanical adv 2021

Πρόκειται, εξάλλου, για μία απλή διασκέδαση απόλυτα συμβατή με τα μέτρα κοινωνικής απόστασης που καλούμαστε όλοι να τηρούμε μέχρι την εύρεση του εμβολίου για το νέο ιό.

apostolakis adv 2

Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτουμε αμάξι και, ίσως, ένα καλό ραδιόφωνο, αφού ο ήχος της ταινίας θα μεταφέρεται μέσα από τα ηχεία του στον ανοιχτό χώρο που θα έχουμε σταθμεύσει για να την παρακολουθήσουμε.

Ήδη, στη Γερμανία ανοίγουν νέοι κινηματογράφοι drive in, σύμφωνα με την εφημερίδα «Morgenpost», ενώ από τις αρχές Μαρτίου η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικτύου έχει διαθέσει 43 ραδιοσυχνότητες για υπαίθριους κινηματογράφους σε εθνικό επίπεδο, και σε εκκρεμότητα βρίσκονται 80 επιπλέον σχετικές αιτήσεις.

Όπως αναφέρει η Βραδυνή αν και στην Ελλάδα έχουμε συνδέσει τα drive in με ταινίες καυτού περιεχομένου, στη Δανία καλλιτέχνες όπως ο μουσικός Μαντς Λάνγκερ τα χρησιμοποιούν για να δώσουν συναυλίες αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που οι περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αγωνίζονται για να βρουν τρόπους διεξαγωγής θεατρικών παραστάσεων και μουσικών συναυλιών, που να μην θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των θεατών.

«Τα drive in θα κάνουν μεγάλη επιστροφή το φετινό καλοκαίρι», εκτιμούσε, προ ημερών, στο περιοδικό «Business Insider» και ο αναλυτής Τζεφ Μποκ. Γιατί όχι μόνο επιτρέπουν στους θεατές να δουν ταινία και να φάνε τα πατατάκια τους χωρίς παράπονα, αλλά είναι ταυτόχρονα και ένας εξαιρετικός τόπος για ρομαντζάδα με ασφάλεια!

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble