ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία | Διακοπές και εργασία για νέους με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Εργασία και διακοπές συνδυάζονται; Κι όμως ναι, για νέους και νέες που θέλουν να εργαστούν εθελοντικά και να ταξιδέψουν στην Ευρώπη με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Αυτή την περίοδο είναι ανοικτές ευκαιρίες εργασίας στη Γερμανία:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε κέντρο που παρέχει στήριξη σε άτομα με αναπηρίες και ψυχικές παθήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 30 ετών, για 12μηνο επιδοτούμενα εθελοντικό πρόγραμμα από τον Οκτώβριο 2021 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2022 (μέσω του European Solidarity corps).

Το πρόγραμμα καλύπτει τη μετακίνηση, τη διαμονή, τη διατροφή, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όπως και μηνιαίο ποσό για τα έξοδα των ατόμων που θα επιλεγούν. Αποστολή CV και motivational letter (στα Αγγλικά) μέχρι σήμερα 19 Αυγούστου. Δήλωση Συμμετοχής ΕΔΩ

swell adv 2021

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Building Europe together – Be youth”: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 30 ετών, για να δουλέψουν από τις 3 έως τις 9 Σεπτεμβρίου, μέσω του προγράμματος Erasmus+.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Το πρόγραμμα καλύπτει τα εισιτήρια (μέχρι 275 ευρώ), τη διαμονή και τη διατροφή των συμμετεχόντων. Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων υποβάλλονται έως τις 24 Αυγούστου ΕΔΩ


Σχετικά άρθρα

Back to top button