ΔΙΕΘΝΗ

Ελπιδοφόρος: Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου θα αποτελεί σύμβολο αγάπης

Την ευγνωμοσύνη του για την επανεκκίνηση των εργασιών ανοικοδόμησης του Αγίου Νικολάου στο «Ground Zero» εξέφρασε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος, ο οποίος τέλεσε αγιασμό στο εργοτάξιο.

«Ευγνώμων για την επανεκκίνηση της ανοικοδόμησης του Αγ. Νικολάου στο «Ground Zero» με τον @NYGovCuomo. Αυτό το Εθνικό Ι. Προσκύνημα θα αποτελεί σύμβολο αγάπης, συμφιλίωσης, θρησκευτικής ελευθερίας και ελευθερίας της συνείδησης που δεν λειτουργεί με αποκλεισμούς, αλλά καλωσορίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter ο επικεφαλής της ορθόδοξης εκκλησίας στις ΗΠΑ.

caffeine adv2020b

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button