Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΕλον Μασκ | Με Bitcoin η αγορά ενός Tesla

Ελον Μασκ | Με Bitcoin η αγορά ενός Tesla

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

«Τώρα πλέον, μπορείτε να αγοράσετε ένα Tesla με Bitcoin». Το σημερινό μήνυμα του Έλον Μασκ στο Twitter, το οποίο αποτελεί πρακτικά την υλοποίηση της εξαγγελίας που είχε κάνει ο «μίστερ Tesla» τον περασμένο μήνα, έρχεται να ανοίξει μια νέα σελίδα στην ιστορία των εμπορικών συναλλαγών.

musk tweet

mechanical adv 2021

Ο Μασκ προανήγγειλε, επίσης, ότι ενώ σε πρώτη φάση οι συναλλαγές με Tesla θα αφορούν μόνο την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, σύντομα – μέχρι το τέλος του έτους – η δυνατότητα αυτή θα υπάρχει και για άλλες περιοχές του πλανήτη, ενδεχομένως και για την Ευρώπη.

apostolakis adv 2

Ο ίδιος ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι τα Bitcoin με τα οποία θα πληρώνεται η Tesla δεν θα μετατρέπονται σε συμβατικά νομίσματα. Κι αυτό είναι κάτι που, με τη σειρά του, σημαίνει ότι το δημοφιλέστερο σήμερα κρυπτονόμισμα θα αρχίσει σταδιακά να αποκτά πραγματική ανταλλακτική αξία, επιταχύνοντας έτσι τη χρήση του και από άλλες επιχειρήσεις και κλάδους.

bitcoin

Ακολουθούν και άλλες εταιρείες

Ήδη, για του λόγου το αληθές, μια σειρά γνωστές εταιρείες έχουν αφήσει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο. Ανάμεσά τους είναι η Uber και η General Motors, αλλά και η ίδια η Twitter.

Ο Μασκ, άλλωστε, έχει ασκήσει έντονη κριτική στα συμβατικά νομίσματα το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την απόφασή του να επενδύσει 1,5 δισ. δολάρια σε Bitcoin. «Από τη στιγμή που έχουν αρνητικά επιτόκια, μόνο ένας χαζός δεν θα έστρεφε το βλέμμα του αλλού», έγραψε πρόσφατα, επίσης στο Twitter.

zygos gif 2020b
wind one adv
Eleonora Radeva
Eleonora Radevahttps://www.cna.gr
Ονομάζομαι Ράντεβα Ελεονώρα και είμαι 19 ετών. Κατάγομαι από την Βουλγαρία και είμαι γεννημένη στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Σπουδάζω Παιδαγωγικά Προσχολικής Εκπαίδευσης στον τομέα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος. Τα χόμπι μου είναι κυρίως η φωτογράφιση, το διάβασμα βιβλίων και η γυμναστική.
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble