ΔΙΕΘΝΗ

Δοκιμή πυραύλου από τη Ρωσία ικανού να καταστρέψει δορυφόρουςΑγωνία επικρατεί στους κόλπους Αμερικανών αξιωματούχων για το ρωσικό βαλλιστικό πρόγραμμα. Το κλίμα ανησυχίας ενισχύθηκε μετά την επιτυχημένη δοκιμή πυραύλου από τη Μόσχα, ικανού να καταστρέψει δορυφόρους χαμηλής τροχιάς της Δύσης.

Ο πύραυλος μεγάλης εμβέλειας φέρει την ονομασία 14Ts033 Nudol.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η Ρωσία, μάλιστα, με νέες δηλώσεις της ενέτεινε την αμερικανική ανησυχία. Υποστήριξε ότι προχώρησε και σε επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση του νέου υπερηχητικού πυραύλου Zircon.

Το καταστροφικό όπλο έχει, δε, χαρακτηριστεί από τα κρατικά ρωσικά μέσα ενημέρωσης ως μέσο με το οποίο ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να εξελείψει αμερικανικές πόλεις, σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

swell adv 2021

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από  τη δοκιμή του πυραύλου  14Ts033 Nudol.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες η Μόσχα, μίλησε για αποτροπή αεροπορικών επιθέσεων όσον αφορά στη δοοκιμή.

Η εκόξευση έγινε από το Καζακστάν.

Πάντως, τον περασμένο Απρίλιο οι ΗΠΑ είχαν διαμηνύσει ότι οι πυραυλικές δοκιμές από μέρους της Ρωσίας αποτελούν προκλητική ενέργεια.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button