Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗ19χρονη στην Μιανμάρ | «Δεν θα υπάρξει συγχώρεση για σας μέχρι το...

19χρονη στην Μιανμάρ | «Δεν θα υπάρξει συγχώρεση για σας μέχρι το τέλος του κόσμου!»

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω φέρετρο της 19χρονης Βιρμανής Kyal Sin που σκοτώθηκε χθες με μια σφαίρα στο κεφάλι  από τις δυνάμεις ασφαλείας στην Μιανμάρ (Βιρμανία).

Η Kyal Sin έγινε  σύμβολο της αιματηρής καταστολής στην χώρα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλημμυρίσει από την φωτογραφία της λίγη ώρα πριν γίνει στόχος του μοιραίου πυροβολισμού στους δρόμους του Μανταλάι.

mechanical adv 2021

Φορούσε ένα μπλουζάκι που γράφει: «όλα θα πάνε καλά». Συγκλονιστικό είναι ότι παρά το αισιόδοξο σλόγκαν στο μπλουζάκι της, η 19χρονη Kyal Sin γνώριζε τους κινδύνους καθώς κατευθυνόταν προς την διαδήλωση. Είχε ποστάρει όλα τα προσωπικά της στοιχεία, όπως την ομάδα αίματος, αριθμό τηλεφώνου και δήλωση για δωρεά οργάνων σε περίπτωση θανάτου της!

apostolakis adv 2

Στην πόλη Μονίγουα, συγγενείς και φίλοι κήδεψαν τον νεαρό ποιητή T Z Win που σκοτώθηκε επίσης χθες.

Την προηγουμένη είχε ανεβάσει στο Facebook ποίημα με τον στίχο: «Οσο δυνατότερο το τραγούδι των νέων, τόσο καθαρότερος ο κόσμος».

Από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 1ης Φεβρουαρίου έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 54 άνθρωποι, αλλά ο απολογισμός μπορεί να είναι πολύ βαρύτερος, σύμφωνα με την Μισέλ Μπατσελέτ, Ύπατη Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble