ΔΙΕΘΝΗ

Bόρεια Κορέα | Παρέλαση με στολές βιοχημικού πολέμου και μάσκες αερίων | +VideoΕπίδειξη δύναμης από το καθεστώς της Βορείου Κορέας που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την παρέλαση στρατιωτών με στολές hazmat και μάσκες αερίων στους δρόμους της Πιονγιάνγκ.

H κυβέρνηση της χώρας πραγματοποίησε στρατιωτική παρέλαση για την 73η επέτειο από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κράτους, αλλά δεν παρουσίασε βαλλιστικούς πυραύλους, όπως αναφέρει το BBC.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Φωτογραφίες των κρατικών ΜΜE από την νυχτερινή παρέλαση απεικονίζουν στρατιώτες και εργάτες να παρελαύνουν με τις ειδικές προστατευτικές στολές που χρησιμοποιούνται σε πανδημίες και φυσικές καταστροφές, όπως το Τσερνόμπιλ.

Ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν, εθεάθη, εμφανώς αδυνατισμένος, ανάμεσα σε δύο παιδιά.

swell adv 2021

Στην στρατιωτική παρέλαση συμμετείχαν πυροσβεστικά οχήματα και τρακτέρ ενώ τον ουρανό φώτισαν πυροτεχνήματα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η ανταποκρίτρια του BBC επισημαίνει ότι, με αυτή την παρέλαση, το καθεστώς της Πιονγιάνγκ ήθελε να δείξει στην διεθνή κοινότητα ότι μπορεί να αποτρέψει την εξάπλωση της νόσου Covid-19, αν και δεν παραδέχεται ότι έχει κρούσματα.

Η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε μέσα σε διάστημα 12 μηνών τρεις παρελάσεις, κάτι ασυνήθιστο ακόμη και για τη χώρα που πετάει τη… σκούφια της για να επιδείξει τις δυνάμεις της.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button