Κυριακή, 11 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΤροφές που βλάπτουν σοβαρά την επιδερμίδα σου και δεν το ήξερες

Τροφές που βλάπτουν σοβαρά την επιδερμίδα σου και δεν το ήξερες

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

wabi greece adv

Υπάρχουν πολλά φαγητά που επηρεάζουν το δέρμα σου είτε προς το καλό είτε προς το κακό! Υπάρχουν, μάλιστα, μερικά τρόφιμα που εκπέμπουν σημάδια SOS καθώς μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονή και να οδηγήσουν σε πολλά δερματικά προβλήματα. Ποιες είναι οι τροφές που βλάπτουν την επιδερμίδα σου και πρέπει να προσέχεις την κατανάλωσή τους;

mechanical adv 2021

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ποια τρόφιμα μπορεί να σου προκαλέσουν ερεθισμούς ώστε να τα αποφύγεις και να τα αντικαταστήσεις με άλλα!

apostolakis adv 2

Τροφές που βλάπτουν σοβαρά την επιδερμίδα σου

Γαλακτοκομικά

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να δημιουργήσουν δερματικά προβλήματα όπως είναι η ακμή! Τα γαλακτοκομικά μπορεί να προέρχονται από αγελάδες γεμάτες με ορμόνες κι αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε ακμή στο πρόσωπό σου.

Κρακεράκια και επεξεργασμένοι υδατάνθρακες

Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες μπορεί να αυξήσουν την ινσουλίνη. Λευκό ψωμί, γλυκά δημητριακά, ζυμαρικά, ρύζι και όσα είναι επεξεργασμένα αυξάνουν την ινσουλίνη κι αυτή μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στο δέρμα σου!

Αναψυκτικά

Τα αναψυκτικά είναι γεμάτα ζάχαρη και τεχνητές χημικές ουσίες, οι οποίες προκαλούν φλεγμονή στο σώμα. Τα ανθρακούχα ροφήματα όχι μόνο αυξάνουν την ινσουλίνη αλλά μειώνουν απαραίτητα και υγιή βακτήρια που βρίσκονται στο έντερο.

Τα προβλήματα του δέρματος όπως ακμή, έκζεμα αποδεικνύουν και μια ανισορροπία των βακτηρίων του εντέρου!

Τόνος

Ο τόνος δεν έχει τις θρεπτικές ουσίες που υπάρχουν στα άγρια ψάρια ενώ είναι υψηλός σε υδράργυρο, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε τοξικότητα.

Καφές

Η καφεΐνη είναι διουρητικό, το σώμα σου χάνει νερό και το δέρμα σου αφυδατώνεται! Δεν θα σου ζητήσουμε να τον κόψεις απλώς να τον ελαττώσεις!

wabi greece adv

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble