Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΤι θα γίνει αν βάλετε τα πόδια σας στο ξίδι για 15...

Τι θα γίνει αν βάλετε τα πόδια σας στο ξίδι για 15 λεπτά

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

wabi greece adv

Εκτός του ότι αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της κουζίνας, το ξίδι κρύβει πολλές άλλες χρήσεις που πολλοί δεν γνωρίζουν, όπως αποσμητικό, καθαριστικό, ακόμη και ως συστατικό για τη φυσική περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών.

mechanical adv 2021

Μπορείτε να φανταστείτε, λοιπόν, τι μπορεί να γίνει αν βάλετε τα πόδια σας για 15 λεπτά μέσα σε αυτό;

Ανακουφίζει τα πρησμένα πόδια

apostolakis adv 2

Για να ανακουφίσετε τα πρησμένα πόδια σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι τα βυθίσετε σε ζεστό νερό με ξίδι. Προσθέστε λίγη αποξηραμένη λεβάντα και αλάτι και αφήστε τα να μουλιάσουν για 15 λεπτά.

Βελτιώνει την εμφάνιση και την υγεία τους

Το ξίδι μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πιο περιποιημένα και όμορφα πόδια, καθώς αφαιρεί τις αντιαισθητικές γραμμές που δημιουργούνται στα πόδια από τα τακούνια. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε άσπρο ξίδι με νερό και το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Τοποθετήστε σε αυτό τα πόδια σας για 15 λεπτά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια ελαφρόπετρα για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα τρίβοντας απαλά.

Αποτρέπει μυκητιασικές λοιμώξεις

Οι μυκητιασικές λοιμώξεις αποτελούν σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να αντιμετωπίζονται από έναν επαγγελματία. Ωστόσο, για πρόληψη μπορείτε να ανακατέψετε ζεστό νερό με ξίδι και να βάλετε τα πόδια σας για 15 λεπτά σε αυτό. Το pH των νυχιών θα ισορροπήσει και θα γίνουν πιο υγιή, καθώς θα ανακουφίσει τον πόνο και τη φλεγμονή. Και πάλι, αυτό δεν αντικαθιστά τη φαρμακευτική αγωγή, αλλά θα βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων και στην πρόληψη περαιτέρω προβλημάτων.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε πάντα, ωστόσο, είναι το ότι ενώ το ποδόλουτρο ξιδιού μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν χρησιμοποιείται περιστασιακά, η τακτική εφαρμογή του μπορεί να προκαλέσει δερματικό εξάνθημα, γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφεύγεται. Επομένως, η εβδομαδιαία χρήση αποτελεί μια καλή συχνότητα για ένα ποδόλουτρο με ξίδι.

wabi greece adv

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble