ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι θα γίνει αν βάλετε τα πόδια σας στο ξίδι για 15 λεπτάwabi greece adv

Εκτός του ότι αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της κουζίνας, το ξίδι κρύβει πολλές άλλες χρήσεις που πολλοί δεν γνωρίζουν, όπως αποσμητικό, καθαριστικό, ακόμη και ως συστατικό για τη φυσική περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μπορείτε να φανταστείτε, λοιπόν, τι μπορεί να γίνει αν βάλετε τα πόδια σας για 15 λεπτά μέσα σε αυτό;

Ανακουφίζει τα πρησμένα πόδια

Για να ανακουφίσετε τα πρησμένα πόδια σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι τα βυθίσετε σε ζεστό νερό με ξίδι. Προσθέστε λίγη αποξηραμένη λεβάντα και αλάτι και αφήστε τα να μουλιάσουν για 15 λεπτά.

swell adv 2021

Βελτιώνει την εμφάνιση και την υγεία τους

Το ξίδι μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πιο περιποιημένα και όμορφα πόδια, καθώς αφαιρεί τις αντιαισθητικές γραμμές που δημιουργούνται στα πόδια από τα τακούνια. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε άσπρο ξίδι με νερό και το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Τοποθετήστε σε αυτό τα πόδια σας για 15 λεπτά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια ελαφρόπετρα για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα τρίβοντας απαλά.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αποτρέπει μυκητιασικές λοιμώξεις

Οι μυκητιασικές λοιμώξεις αποτελούν σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να αντιμετωπίζονται από έναν επαγγελματία. Ωστόσο, για πρόληψη μπορείτε να ανακατέψετε ζεστό νερό με ξίδι και να βάλετε τα πόδια σας για 15 λεπτά σε αυτό. Το pH των νυχιών θα ισορροπήσει και θα γίνουν πιο υγιή, καθώς θα ανακουφίσει τον πόνο και τη φλεγμονή. Και πάλι, αυτό δεν αντικαθιστά τη φαρμακευτική αγωγή, αλλά θα βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων και στην πρόληψη περαιτέρω προβλημάτων.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε πάντα, ωστόσο, είναι το ότι ενώ το ποδόλουτρο ξιδιού μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν χρησιμοποιείται περιστασιακά, η τακτική εφαρμογή του μπορεί να προκαλέσει δερματικό εξάνθημα, γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφεύγεται. Επομένως, η εβδομαδιαία χρήση αποτελεί μια καλή συχνότητα για ένα ποδόλουτρο με ξίδι.

wabi greece adv


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button