Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΤι να κάνετε για να σταματήσετε να τρώτε τα νύχια σας

Τι να κάνετε για να σταματήσετε να τρώτε τα νύχια σας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

wabi greece adv

Tο δάγκωμα των νυχιών μπορεί να είναι ένα σημάδι συναισθηματικού ή ψυχικού στρες. Εμφανίζεται, συνήθως, σε άτομα που είναι νευρικά, ανήσυχα ή έχουν κακή διάθεση, ως ένας τρόπος αντιμετώπισης αυτών των συναισθημάτων. Κάποιος μπορεί να το κάνει, επίσης, αν βαριέται, πεινάει ή αισθάνεται ανασφαλής. Ωστόσο, στην πλειονότητά της αυτή η διαδικασία γίνεται εντελώς ασυναίσθητα και αυτόματα.

mechanical adv 2021

Στην πραγματικότητα, σχεδόν το 20- 30% του πληθυσμού έχει την ίδια συνήθεια, αλλά αυτή η φαινομενικά αβλαβής συμπεριφορά δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο ακίνδυνη όσο νομίζετε. Όταν αφεθεί χωρίς θεραπεία, το χρόνιο δάγκωμα των νυχιών μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας, όπως λοιμώξεις και άλλα θέματα υγιεινής. Δείτε, λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε, επιτέλους, να τρώτε τα νύχια σας.

  • Κόψτε τα κοντά. Αν δεν υπάρχει αρκετό νύχι που προεξέχει από το δέρμα και μπορείτε να το δαγκώσετε, τότε η διαδικασία δεν θα σας είναι και τόσο ικανοποιητική και ευχάριστη.
  • Καλύψτε τα με μια άσχημη γεύση. Υπάρχουν ειδικά βερνίκια νυχιών με πικρή γεύση με τα οποία μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Η άσχημη γεύση τους θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε το αν θα τα δαγκώσετε ή όχι.
  • Πείτε ναι στο μανικιούρ. Όταν έχετε όμορφα και περιποιημένα νύχια το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να τα χαλάσετε. Έτσι, με έναν σμπάρο θα έχετε δυο τρυγόνια, καθώς και τα άκρα σας θα είναι περιποιημένα και η κακιά σας συνήθεια θα κοπεί.
  • Φορέστε γάντια. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά αν δεν μπορείτε να προσεγγίσετε άμεσα τα νύχια σας, τότε θα σταματήσετε και να τα δαγκώνετε. Εάν τα γάντια στην καθημερινότητά σας δεν είναι και τόσο εύχρηστα μπορείτε να αναζητήσετε στο εμπόριο ειδικά αυτοκόλλητα για την κάλυψη των νυχιών σας.
  • Αναγνωρίστε το κίνητρο. Παρατηρήστε πώς αισθάνεστε ή τι κάνετε όταν δαγκώνετε τα νύχια σας. Μόλις διευκρινίσετε ποιο είναι το κίνητρο γι’ αυτήν σας τη συνήθεια μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε άλλους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος.
  • Κρατήστε τα χέρια ή το στόμα σας απασχολημένο. Βρείτε κάτι για να κρατήσετε τα χέρια σας απασχολημένα όπως μια μπάλα για το στρες ή ακόμη και ένα στυλό. Επίσης, μασήστε μια τσίχλα ώστε και το στόμα σας να έχει άλλη «δουλειά». Διοχετεύστε την ενέργεια που σας ωθεί στο να δαγκώσετε τα νύχια σας σε κάτι άλλο.
apostolakis adv 2

wabi greece adv

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
kokolakis adv 2021 3
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble