ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι να κάνετε για να κρύψετε την άβαφη ρίζα σαςwabi greece adv

Η εορταστική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών και το άνοιγμα των κομμωτηρίων ακόμη μετέωρο. Για να μην σας βρει, λοιπόν, ο καινούριος χρόνος με άβαφη ρίζα, υπάρχουν μερικά έξυπνα τρικ που μπορούν να σας βοηθήσουν στο τέλειο καμουφλάζ της.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στην περίπτωση, λοιπόν, που δεν μπορείτε να βάψετε μόνες τα μαλλιά σας ή δεν έχετε κάποιον που μπορεί να το κάνει για εσάς, ακολουθήστε τα έξυπνα κόλπα που ακολουθούν παρακάτω και δεν θα χάσετε.

Μην κάνετε χωρίστρα

Όταν η άβαφη ρίζα «βγάζει» μάτι, προτιμήστε να μην κάνετε καθόλου χωρίστρα στα μαλλιά σας. Αφήστε τα ανάλαφρα να ανοίξουν μόνα τους και να πέσουν φυσικά στο πλάι. Στην περίπτωση, ωστόσο, που κάνετε τελικά χωρίστρα αλλάξτε τη συνηθισμένη και δοκιμάστε να την κάνετε από την άλλη πλευρά. Αν κάνετε για χρόνια την ίδια χωρίστρα, τα μαλλιά στο συγκεκριμένο σημείο είναι πιο επίπεδα, κάτι που τονίζει ιδιαιτέρως την άβαφη ρίζα σας.

swell adv 2021

Πείτε ναι στις πλεξούδες

Ένας τρόπος όχι μόνο για να κρύψετε την άβαφη ρίζα σας, αλλά και ένα πρακτικό χτένισμα που προσθέτει επιπλέον μπόνους πόντους στις εμφανίσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο οι διάφορες αποχρώσεις στα μαλλιά σας -είτε προέκυψαν κατ’ επιλογή, είτε λόγω κλειστών κομμωτηρίων- μπορούν να αναμειχθούν όμορφα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Φορέστε αξεσουάρ

Η τελευταία τάση της μόδας στα μαλλιά θέλει αξεσουάρ, πολλά αξεσουάρ. Από κορδέλες, χτενάκια, φουλάρια και ό,τι άλλο βάλει ο νους της γυναίκας, μπορούν να κρύψουν την άβαφη ρίζα σας ή να τραβήξουν τα βλέμματα σε κάποιο άλλο σημείο των μαλλιών σας.

wabi greece adv


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button