Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΤα λάθη που κάνετε όταν λούζετε τα μαλλιά σας

Τα λάθη που κάνετε όταν λούζετε τα μαλλιά σας

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

wabi greece adv

Εάν έχετε παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σας δεν είναι ιδιαιτέρως λαμπερά και λεία, τότε σκεφτείτε ότι κατά την περιποίησή τους μπορεί να υπάρχουν πράγματα που κάνετε λάθος. Όπως για παράδειγμα στο λούσιμο.

mechanical adv 2021

Γνωρίζετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να λούζετε τα μαλλιά σας, ώστε να βελτιώσετε στο έπακρο τόσο την υγεία, όσο και την υφή τους; Δείτε παρακάτω τρία από αυτά έτσι ώστε να τα αποφεύγετε από εδώ και πέρα αν θέλετε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

apostolakis adv 2

Λούζεστε καθημερινά

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι περισσότερες, κατά την ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών τους, καθώς πιστεύουν πως τα φρεσκολουσμένα και αφράτα μαλλιά είναι περισσότερο υγιή. Μεγάλο λάθος. Το συχνό λούσιμο των μαλλιών κάνει το τριχωτό της κεφαλής να παράγει περισσότερο λάδι, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να αναπληρώσει την υγρασία που μόλις αφαιρέσατε με τις χημικές ουσίες των σαμπουάν και το σκληρό νερό.

Δεν κάνετε μασάζ

Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής δεν είναι υπέροχο μόνο επειδή σας χαλαρώνει, αλλά αποτελεί και εξαιρετικό τρόπο που βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών. Προσέξτε να αποφύγετε το μασάζ με τα νύχια και χρησιμοποιήστε μόνο τα δάχτυλά σας, μια μαλακή βούρτσα μαλλιών ή συγκεκριμένα εργαλεία μασάζ.

Δεν χρησιμοποιείτε σωστά την κρέμα μαλλιών

Εάν έχετε διαβάσει τις οδηγίες χρήσης της κρέμας μαλλιών, θα γνωρίζετε ότι το ελάχιστο που πρέπει να την αφήσετε στα μαλλιά σας πριν τα ξεπλύνετε είναι τα 5 λεπτά. Πόσες, ωστόσο, ακολουθείτε σωστά τις οδηγίες; Το να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο στα προϊόντα να δράσουν, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τόσο για τα μαλλιά σας, όσο και για την τσέπη σας. Διαφορετικά, αυτό που κάνετε ουσιαστικά είναι να πετάτε τα χρήματά σας, καθώς τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, αφού δεν γίνεται σωστή χρήση των προϊόντων.

wabi greece adv

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble