ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα λάθη που κάνεις στην επιδερμίδα σου τον χειμώναwabi greece adv

Το δέρμα μας χρειάζεται συνεχώς φροντίδα, ανεξαρτήτως εποχής κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς ποτέ! Φυσικά, ανάλογα με την περίοδο και τις καιρικές συνθήκες έχει διαφορετικές ανάγκες, αλλά υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς πάντα και να μην τους αμελείς.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνεις με την επιδερμίδα σου τον Χειμώνα;

  1. Ξεχνάς το αντηλιακό σου: Τι κι αν δεν έχει δυνατό ήλιο νομίζεις πως δεν είναι επικίνδυνος; Οι ακτίνες του μπορούν να βλάψουν το δέρμα σου οπότε καλό θα ήταν να το προσέχεις.
  2. Δεν ενυδατώνεις το πρόσωπο σου, όπως πρέπει: Ξεχνάς να βάζεις κρέμα όσο συχνά χρειάζεται  και έτσι το δέρμα σου μένει αφυδατωμένο. Τώρα που έχει κρύο οφείλεις να το ενυδατώνεις  πιο πολύ. Έχε, λοιπόν, πάντα μια κρέμα στην τσάντα σου.
  3. Δε χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα προϊόντα: Δεν μπορείς να βάζεις τα ίδια προϊόντα και τον Χειμώνα και το Καλοκαίρι. Χρειάζεται να τα αλλάζεις μην το ξεχνάς.
  4. Αμελείς τον σωστό καθαρισμό του προσώπου: Δε βγάζεις το make up σου ούτε καθαρίζεις την επιδερμίδα σου, όπως πρέπει. Άλλαξε συνήθειες και ασχολήσου με το δέρμα σου πιο πολύ.

Bonus ένα συστατικό απαραίτητο για το δέρμα σου τον Χειμώνα!

Νιώθεις το δέρμα σου “τσίτα”, ξεφλουδίζεις, τσούζεις και όταν πας να βάλεις το makeup σου, δεν εφαρμόζει σωστά. Κι αναρωτιέσαι τι άλλο μπορείς να κάνεις. Το δέρμα σου τον Χειμώνα έχει ανάγκη από ένα συγκεκριμένο συστατικό. Ποιο είναι αυτό; Η βιταμίνη Ε.

Η βιταμίνη Ε καλύπτει και απαλύνει τυχόν σημάδια από το πρόσωπό σου, όταν την εφαρμόζεις τοπικά, ενώ είναι γνωστό πως ενισχύει και το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Τι ακριβώς συμβαίνει, όμως, όταν την εφαρμόζεις ως μέρος της καθημερινής σου περιποίησης; Μαγεία. Περίπου δηλαδή!

swell adv 2021

Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει σε μια περίπτωση φλεγμονής, να αποτρέψει τη βλάβη των ελεύθερων ριζών του δέρματος και να βοηθήσει ακόμη και στις διχρωμίες του προσώπου. Βοηθά να δεσμεύσει τις ελεύθερες ρίζες από τους καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες, ακόμη και από την ρύπανση ή τη βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία, αποτρέποντας το δέρμα απ’ το να τα απορροφήσει.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

wabi greece adv


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button