Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΠώς θα απαλλαχθείς από τα επίμονα μαύρα στίγματα στη μύτη

Πώς θα απαλλαχθείς από τα επίμονα μαύρα στίγματα στη μύτη

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

wabi greece adv

Πλύνε το πρόσωπό σου

mechanical adv 2021

Ο πρώτος κανόνας που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι να πλένεις το πρόσωπό σου δύο φορές την ημέρα και μετά από κάθε προπόνηση. Καλό είναι να πλένετε τα μαξιλάρια σας επίσης τακτικά ώστε να μη συσσωρεύεται σκόνη ή βακτήρια στην επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

apostolakis adv 2

Δοκίμασε τις ταινίες για τους πόρους

Στα καταστήματα μπορείς να βρεις ταινίες για τους πόρους που μπορούν να σε βοηθήσουν με τα αρκετά επίμονα μαύρα στίγματα. Για καλύτερα αποτελέσματα, δοκίμασε να βράσεις λίγο νερό και να εκθέσεις το πρόσωπό σου στους υδρατμούς με μεγάλη προσοχή ώστε να ανοίξεις τους πόρους.

Χρησιμοποίησε αντιηλιακό χωρίς λάδι

Το αντιηλιακό είναι απαραίτητο να το φοράς πλέον καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ανεξάρτητα από το δέρμα σου. Φρόντισε ωστόσο για καλύτερα αποτελέσματα να πάρεις ένα αντιηλιακό χωρίς λάδι που είναι ιδανικό για δέρμα λιπαρό ή επιρρεπές στην ακμή.

Κάνε απολέπιση

Αναζήτησε κάποιο προϊόν που να είναι φιλικό προς το δέρμα σου για απολέπιση, ιδανικά να περιέχει άλφα και βήτα υδροξυοξέα (AHAs και BHAs). Αυτά είναι απαλά οξέα που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Τα BHA είναι διαλυτά στο λάδι και βοηθούν στον καθαρισμό των πόρων.

Χρησιμοποίησε μία μάσκα με άργιλο

Ο άργιλος είναι ένα απαλό συστατικό που έχει αποτελεσματικότητα από τα αρχαία χρόνια. Ο άργιλος βοηθά στην απομάκρυνση από το δέρμα του υπερβολικού λαδιού και μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει ή ακόμη και να αφαιρέσει βρωμιά από τους φραγμένους πόρους. Οι μάσκες προσώπου είναι φτιαγμένες με βάση από πηλό και λειτουργούν πιο απαλά από τις λωρίδες πόρων. Αντ’ αυτού, ο πηλός μπαίνει στον πόρο και μπορεί σταδιακά να ξεπλύνει τη βρωμιά και το λάδι.

wabi greece adv

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble