ΓΥΝΑΙΚΑ by WABI

Πώς θα απαλλαχθείς από τα επίμονα μαύρα στίγματα στη μύτη

Έχεις κουραστεί να βλέπεις τα επίμονα μαύρα στίγματα στη μύτη και στο πρόσωπό σου και θες να τα εξαφανίσεις; Υπάρχει τρόπος αλλά θα χρειαστεί να είσαι συνεπής και υπομονετική με τη ρουτίνα του καθαρισμού σου.

wabi greece adv

Πλύνε το πρόσωπό σου

caffeine adv 2021

Ο πρώτος κανόνας που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι να πλένεις το πρόσωπό σου δύο φορές την ημέρα και μετά από κάθε προπόνηση. Καλό είναι να πλένετε τα μαξιλάρια σας επίσης τακτικά ώστε να μη συσσωρεύεται σκόνη ή βακτήρια στην επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δοκίμασε τις ταινίες για τους πόρους

neratzoulis neo

Στα καταστήματα μπορείς να βρεις ταινίες για τους πόρους που μπορούν να σε βοηθήσουν με τα αρκετά επίμονα μαύρα στίγματα. Για καλύτερα αποτελέσματα, δοκίμασε να βράσεις λίγο νερό και να εκθέσεις το πρόσωπό σου στους υδρατμούς με μεγάλη προσοχή ώστε να ανοίξεις τους πόρους.

Χρησιμοποίησε αντιηλιακό χωρίς λάδι

Το αντιηλιακό είναι απαραίτητο να το φοράς πλέον καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ανεξάρτητα από το δέρμα σου. Φρόντισε ωστόσο για καλύτερα αποτελέσματα να πάρεις ένα αντιηλιακό χωρίς λάδι που είναι ιδανικό για δέρμα λιπαρό ή επιρρεπές στην ακμή.

Κάνε απολέπιση

Αναζήτησε κάποιο προϊόν που να είναι φιλικό προς το δέρμα σου για απολέπιση, ιδανικά να περιέχει άλφα και βήτα υδροξυοξέα (AHAs και BHAs). Αυτά είναι απαλά οξέα που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Τα BHA είναι διαλυτά στο λάδι και βοηθούν στον καθαρισμό των πόρων.

Χρησιμοποίησε μία μάσκα με άργιλο

Ο άργιλος είναι ένα απαλό συστατικό που έχει αποτελεσματικότητα από τα αρχαία χρόνια. Ο άργιλος βοηθά στην απομάκρυνση από το δέρμα του υπερβολικού λαδιού και μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει ή ακόμη και να αφαιρέσει βρωμιά από τους φραγμένους πόρους. Οι μάσκες προσώπου είναι φτιαγμένες με βάση από πηλό και λειτουργούν πιο απαλά από τις λωρίδες πόρων. Αντ’ αυτού, ο πηλός μπαίνει στον πόρο και μπορεί σταδιακά να ξεπλύνει τη βρωμιά και το λάδι.

wabi greece adv

Σχετικά άρθρα

Back to top button